+
Tulosta
Etusivu

Niemistön esiopetusryhmä

Niemistössä esiopetus järjestetään koulun viereisellä tontilla sijaitsevassa rakennuksessa. Esiopetusaika on maanantaista perjantaihin 9-13. Kauempana asuville järjestyy taksi tai linja-autokyyditys, josta henkilökunta huolehtii lasten turvallisen siirtymisen pysäkin ja eskarin välillä.
Yksikkömme tarjoaa myös päivähoitoa esiopetuksessa oleville lapsille. Olemme auki normaalisti 6.45-17. Tarvittaessa yksikkömme on auki myös esiopetuksen loma-aikoina.
Painotamme toiminnassamme lasten osallisuutta tekemisessä. Autamme lasta kokeilemaan ja voittamaan itsensä tarjoamalla sopivan haastavaa toimintaa. Haluamme säilyttää innon oppimiseen ja osaamiseen mielekkään ja onnistumisen kokemuksia tarjoavan toiminnan kautta. Panostamme lasten osallisuuteen toiminnassa antaen heidän kokeilla ja tehdä. Linkitämme erilaisiin peleihin ja leikkeihin opetusta (esim. liikuntasalissa erilaiset kirjainradat, leikkeihin upotetut matemaattiset tehtävät jne.).
Aamupala ja välipala tarjotaan omissa tiloissamme ja lounas syödään koulun ruokalassa. Myös koulun liikuntasali on käytössämme. Eskarilaisten on helppo siirtyä vieressä olevaan kouluun, sillä teemme koulun kanssa tiiviisti yhteistyötä.


Niemistön esiopetusryhmä

Niemistöntie 9

60420 Seinäjoki