Tänä kesänä kaupunki pilotoi Törnävän kartanolla pikkusalongin vuokrausta. Aiemmin käyttämätön varastohuone on kunnostettu 1800-luvun hengen mukaiseksi. Tilassa on alkuperäinen lattia, joka on nostettu esiin muovimaton alta ja kunnostettu. Lue kertomus lattialankkujen kertomasta tarinasta!

Pikkusalonkia voi varata käyttöönsä erillistä korvausta/vuokraa vastaan kartanokahvilan aukioloaikoina kesäkaudella 2024. Ensimmäinen mahdollinen varauspäivä on kesäkauden avajaisten jälkeen ke 12.6. ja viimeinen 16.8. Pikkusalonki ei ole varattavissa kartanokahvilan aukioloaikojen ulkopuolelta. Aukioloajat voi tarkistaa täältä.

Pikkusalonki sopii noin 10 -15 hengen ryhmille. Huoneeseen voi tilata erikseen myös kahvilapalveluita, jotka tuottaa kaupungin kartanokahvilan yhteistyökumppani KakkuKeidas Oy. Omien virvokkeiden ja ruokien vieminen tilaan on kielletty.

Pikkusalonkia voi vuokrata hintaan 70 €/ensimmäinen tunti ja 50 €/seuraavat alkavat tunnit. Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.

Miten varaan pikkusalongin ja suoritan varausmaksun

Kesäkauden 2024 varaukset tehdään sähköpostitse. Mikäli pikkusalongin vuokrausta päätetään kokeilun jälkeen jatkaa, siirtyy varausten teko kaupungin Timmi-järjestelmän kautta tehtäviksi.

Varauksen tekeminen kesäkaudella 2024:

  1. Tarkista ensin kahvilan aukioloajat tästä linkistä. Pikkusalonki ei ole varattavissa kartanokahvilan aukioloaikojen ulkopuolelta.
  2. Lähetä varauspyyntö sähköpostilla osoitteeseen eveliina.piispanen@seinajoki.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoon teksti: Varauspyyntö Pikkusalongin vuokraamiseksi, päivämäärä + oma nimi
  3. Kerro viestissä, mikä on haluamasi varauspäivä ja kellonaika. Laskutusta varten sinun täytyy kertoa viestissäsi varaajan koko nimi, osoite, puhelinnumero ja sotu-tunnus. Saat laskun paperipostina sekä kopion sähköpostiisi. Mikäli sinulla ei ole sähköpostia, voit tehdä varauksen soittamalla numeroon +358 40 660 4991.
  4. Varausmaksu pitää olla maksettuna ennen varausajankohtaa.
  5. Pikkusalonkiin kuljetaan kartanokahvilan kautta. Avaimen saa kahvilan henkilökunnalta maksukuitin näyttämistä vastaan. Varausmaksua EI voi maksaa kartanokahvilan yrittäjälle.

Kahvilapalvelujen tilaaminen pikkusalonkiin

Pikkusalonkiin voi tilata kahvilapalveluja ottamalla yhteyttä kartanokahvilaan. Yhteystiedot löytyvät heidän sivuiltaan: https://www.kakkukeidas.fi/tornavan-kartanon-kahvila/

Seinäjoen kaupungin yhteyshenkilö pikkusalonkiin liittyen: Anita Stenfors, anita.stenfors@seinajoki.fi