Kartanon osoite: Törnäväntie 23, 60200 Seinäjoki

Pysäköinti

Suosittelemme saapumaan kartanolle ensisijaisesti kävellen tai pyörällä.

Kartanon pihassa olevat parkkipaikat on varattu kartanossa työskenteleville henkilöille eikä pihalle ajaminen ole vierailijoille sallittua. Vierailijat voivat jättää auton Myllypihan ja Kivinavetan parkkipaikoille.

Lähimmät pysäköintialueet ovat Törnäväntien varrella sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan Törnävän kesäteatterin parkkipaikka sekä Törnävän S-marketin viereinen pysäköintialue. Huomioithan, että kaupan sisäänkäynnin puolella olevat parkkipaikat on varattu kaupan asiakkaille.

Kulkuväylät

Kartanon ulkoalueen kulkuväylät ovat leveitä hiekkateitä. Pihamiljöössä on paljon nurmialueita ja takapihan kulkuväylien ja kukkaistutusten välissä on korotuksia. Puutarhaan on kulku myös kartanorakennuksen sivukäytäviä pitkin.

Kartanon ympäristössä on istuma- ja levähdyspaikkoja/puistonpenkkejä. Takapiha on kahvila-aluetta ja siellä on puutarhapöytiä ja -tuoleja.

Kartanon rakennus

HUOM: Törnävän kartanon sisätilat eivät ole esteettömiä.

Historiallisessa kiinteistössä on portaikkoja ja puisia kynnyksiä, joiden vuoksi liikkuminen voi olla hankalaa. Sisäänkäynnin edessä on portaat. Tilat ovat sokkeloiset. Museotilat sijaitsevat yläkerrassa ja hissiä ei ole.

Asiakas WC:t

Sisäänkäynnin puolella olevat wc:t ovat asiakaskäytössä. Tiloista löytyy wc-tila mös liikuntarajoitteiselle tai apuvälineitä käyttävälle.

Ensiapu

Keittiön tiloissa on ensiapupakkaus.