Nuorten kesätyöseteli

Mikä on kesätyöseteli

Kesätyöseteli on Seinäjoen kaupungin maksama 300 euron tuki työnantajalle, joka palkkaa kesätyöhön vuosina 2005-2007 syntyneen seinäjokisen nuoren 1.5.-30.8.2022 välisenä aikana.

Työpäiviä on tänä ajanjaksona oltava vähintään kaksi viikkoa, eli 10 työpäivää. Käytettävissä on yksi kesätyöseteli / nuori. Kesätyöseteli on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Kesätyöseteleitä on jaossa 30 kpl

  • Työllistävä yritys tulee sijaita Seinäjoella
  • Työnantajana voi olla yritys, yhdistys tai säätiö (Y-tunnus vaaditaan). Kunta, yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö ei voi olla työnantajia. Yhtä työnantajaa (yhtä Y-tunnusta) kohtaan voi käyttää enintään kaksi kesätyöseteliä, eli työnantaja voi palkata enintään kaksi eri nuorta kesätöihin kesätyösetelillä.
  • Kesätyösetelin saadakseen nuori etsii itse työnantajan ja täyttää hänen kanssaan kesätyösetelin hakulomakkeen

Miten kesätyöseteliä haetaan

Kesätyöseteleiden jako toteutetaan niin, että nuori lähettää Ohjaamoon sähköpostilla ohjaamo@seinajoki.fi selkeän kuvan täytetystä hakulomakkeesta, jolloin hänelle varataan kesätyöseteli

Varatut, ennalta täytetyt kesätyösetelit voi noutaa henkilökohtaisesti Ohjaamosta (os. Keskuskatu 32 I, 1.kerros) ma-to klo 12-15.30 täytetyn hakulomakkeen ja henkilöllisyystodistuksen kera. Hakulomaketta vastaan saa varsinaisen numeroidun kesätyösetelin.

Seteleitä on saatavilla 2.2.-17.3.2022 välisenä aikana tai niin kauan kuin kaikki 30 seteliä on jaettu.

Toimita verokortti ja kesätyöseteli työnantajalle viimeistään työn alkaessa.