Vuoden 2024 liikunta-avustusten haku

Liikuntaseurojen yleisavustus ja soveltavan liikunnan kohdeavustus

Yleisavustusta myönnetään liikuntaseuran sääntömääräisen toiminnan tukemiseen. Yleisavustus myönnetään hakijalle noudattaen hyvinvointilautakunnan hyväksymää jakoperustetta.

Avustushakemukset tulee jättää sähköisesti 28.3.2024 klo 15.00 mennessä osoitteessa https://varaukset.seinajoki.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.
Huomioi että Timmi-järjestelmä vaatii rekisteröitymisen ja seurojen/yhdistysten yhteyshenkilöiden käyttöoikeudet hyväksyy järjestelmän operatiivinen käyttäjä. Ennen hyväksymistä ei hakemusta pysty täyttämään.

Hakemukseen on liitettävä toimintakertomus, tilinpäätös (tase ja tuloslaskelma) ja tilin-/ toiminnantarkastuskertomus vuodelta 2023 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024.
Päätökset yleisavustuksista tekee hyvinvointilautakunta.

Yleisavustusten lisäksi liikunta- seurat ja järjestöt sekä yhteisöt voivat hakea kohdeavustuksia ympäri vuoden ilman erillistä hakuaikaa.

Tarkemmat ohjeet ja lisätietoja avustuksista nettisivuiltamme www.seinajoki.fi/liikunta-avustukset

Lisätietoja ja ohjeistusta arkisin klo 9-15 liikuntatoimistosta p. 06 416 2146 tai p. 06 416 2017 tai sähköpostilla liikuntavaraukset@seinajoki.fi