Törnävän kartanon studiokuvausviikon kilpailutus

Törnävän kartanon sisätilat ovat olleet suuren kiinnostuksen kohteina ja ne tarjoavatkin ainutlaatuisen, 1800-luvun henkisen miljöön. Kaupunki avaa yhden viikon ajaksi kartanon sisätilat kuvauspaikaksi, jossa valittu palveluntuottaja voi toteuttaa yksityisiä, korkeatasoisia studiokuvauksia. Kuvausviikko toteutetaan toukokuussa, mikä antaa valitulle palveluntuottajalle mahdollisuus toteuttaa viikon aikana tilauksesta mm. kesän YO-kuvia, rippikuvia, hääkuvia sekä erilaisten merkkipäivien kuvauksia omalle asiakaskunnalleen. Kuvausviikon tarkka ajankohta sovitaan erikseen valitun palveluntarjoajan kanssa.

Studiokuvauksen pääasiallinen kuvauspaikka on kartanon alakerta ja siellä erikseen määritellyt tilat. Yläkerran museotiloissa on myös mahdollista suorittaa kuvauksia. Rajoitteena kaikessa kuvauksessa on se, että museaalisiin tavaroihin ja huonekaluihin ei saa koskea.

Tarjouspyyntö 23096 Törnävän kartanon studioskuvausviikosta on julkaistu Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa 13.11.2023. Tarjoukset on lähetettävä portaalissa osoitteessa http://tarjouspalvelu.fi/seinajoki.

Tarjoajalla tulee olla alan yritys ja tarvittava ammattiaito tai osaaminen, jotta hän voi toteuttaa korkeatasoisia studiokuvauksia herkässä ja varovaisuutta vaativassa ympäristössä.

Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu-toimittajaportaalista 27.11.2023 klo 14:00 mennessä. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset.

Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei voida vastata. Kysymykset käsitellään nimettöminä. Kysyjän nimeä tai muita tarjoajaa koskevia tietoja ei ilmoiteta kysymysten ja vastausten yhteydessä.

Kartanon tiloihin on mahdollisuus tutustua viikolla keskiviikkona 22.11.2023 klo 15-16 tai torstaina 23.11.2023 klo 9-10. Kiinnostuneiden on oltava yhteydessä anita.stenfors@seinajoki.fi.

Lisätietoa kartanon kehittämiseen ja toimintaan liittyen: hallintojohtaja Jari Jokinen (jari.jokinen@seinajoki.fi), johdon assistentti Anita Stenfors (anita.stenfors@seinajoki.fi).

Kartanon toisen kerroksen pääsali. Edessä pöytä, tuoli ja kattokruunu, taustalla kaksi Wasastjerna suvun muotokuvaa.

Kartanon yläkerran pääsali. Kuva Anita Stenfors.

Törnävän kartano ja sen pihapiiri ylhäältäpäin kuvattuna. Kuvassa kartanorakennus, puutarha, punatullkku-rakennukset, vanha meijeri ja Kivinavetta.

Törnävän kartano ja sen pihapiiri ylhäältäpäin kuvattuna. Kuva Toni Aurell.

Kartanomiljöötä. Kuva Ilta Lahti.