MiB goes Seinäjoki – Jatkuvan oppimisen iloa!

14.8.2024 16:45 – 19:00
Courses and seminars
Kampusalueen tapahtumat
Koulutukset ja seminaarit
Opastus
Utbildning och seminarier
 

Kampusvierailulla pääset tutustumaan jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin Seinäjoella ja verkossa, ja tapaat muita samanhenkisiä äitejä.

MiB Goes Seinäjoki 14.8.24 klo 17-19

Jatkuvan oppimisen iloa! Vierailu korkeakouluyhteisöön

Student Hub ja Timo-luokka, Kampusranta 9 C, 2. kerros, Seinäjoki.

Lapsille leikkihuone itsenäiseen piirtelyyn ja leikkiin luentotilan vieressä.

Milloin olet viimeksi ottanut aikaa omille uraunelmillesi? Oletko pysähtynyt miettimään, mitä oikeastaan haluat ja miten? Kuinka paljon se vaatii työtä, riittävätkö rahkeet ja voimavarat toteutukseen?

Useimmille tulee vastaan hetkiä, jolloin on aika tarttua ruoriin ja ohjata ura haluaamaansa suuntaan. Ensimmäinen askel kohti unelmien uraa on pohtia, mistä unelmoi? Mitä haluaa saavuttaa? Kun tietää, mistä unelmoi, on aika siirtyä pohtimaan keinoja, miten voi tavoittaa unelmansa. MiB Pohjanmaa haluaa auttaa sinua uraunelmissasi! Olemme vaikuttava naisverkosto äideille, jotka haluavat valita sekä perheen että uran. Olisiko uuden opiskelu sinun ensimmäinen askeleesi kohti unelmiesi uraa?

Tapahtumassa pääset tutustumaan jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin Seinäjoella ja verkossa, ja tapaat muita samanhenkisiä äitejä. Tilaisuus on avoin kaikille jäsenille ja muille kiinnostuneille.

klo 16.45 Kahvia & pientä naposteltavaa

klo 17 Tervetuloa! MiB avaussanat ja Kampus 2030 -hanke esittäytyy

klo 17.15 Jatkuvan oppimisen mahdollisuudet Seinäjoella ja verkossa

Tule kuulemaan moninaisista opiskelumahdollisuuksista. Haluaisitko opiskella omaksi iloksi, löytää väylän korkeakouluun tai päivittää tutkintoasi? Miten yhdistää perhe, opiskelu, urakehitys?
SeAMKin, Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston ja Seinäjoen yliopistokeskuksen asiantuntijat esittelevät ajankohtaisia avoimen opintojaksoja, opintokokonaisuuksia, tutkintoja ja jatkokouluttautumisen mahdollisuuksia Seinäjoella.

18.00 Keskustelua ja kysymyksiä kouluttautumisesta ja urakehityksestä, kaffia ja purtavaa, verkostoitumista

Tilaisuus päättyy klo 19.00 mennessä

Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuden järjestävät MiB Pohjanmaa ja Kampus 2030 -hanke (SeAMK, Seinäjoen kaupunki, Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto, Seinäjoen yliopistokeskus UCS)

Ilmoittautumiset viimeistään 8.8.24 kuluessa

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Mothers In Business Pohjanmaa ja Kampus 2030 -hanke

Ulkoiset linkit