Improaalto Verstaan kesäterassilla

2.8.2024 19:00 – 21:00
Music
Musiikki
Musik
Ruoka ja juoma
Teater
Teatteri
Theatre
 

Improaallon hauskat esitykset Ravintola Verstaan kesäterassilla heinä- ja elokuussa!

Humoristinen esitys rakentuu yhdessä yleisön kanssa, sillä illan kulku rakentuu katsojien toiveista, eikä mikään aihe ole Improaallon esiintyjille liikaa. Kesän viihdyttävin show koettelee vahvasti nauruhermojen säikeitä!

Tule mukaan nauttimaan Improaallon showsta hyvän ruuan ja juoman äärelle Ravintola Verstaan kesäterassille Piirin historialliseen ympäristöön.

Esityksessä nähdään Improaallon näyttelijät Juulia Soidinaho, Rami Mäkilaine, Tapani Korhonen ja Jussi Lampi. Muusikoista iltaa säestää Jaakko Elenius tai Tuomo Tiitinen.

ESITYKSET:

Perjantai 12.7. klo 19

Perjantai 19.7. klo 19

Perjantai 2.8. klo 19

Perjantai 9.8. klo 19

Sateen sattuessa esitykset pidetään sisällä Teatteri Hysterian teatterisalissa, jossa on myös anniskeluoikeudet sekä mahdollisuus ruokailla esityksen aikana.

LIPUT: 25€/23€

Alennusliput koskevat työttömiä, eläkeläisiä ja opiskelijoita.

Esityksen kesto noin 2h väliajan kanssa.

OSTA LIPUT NETISTÄ: HYSTERIA.FI

Tapahtuma-alue on K-18 anniskelun vuoksi.

Näyttelijät Improaallon esityksissä

Improaallon näyttelijä Juulia on miesvaltaisen ryhmän luotsi. Hänet tunnetaan lempeästä lempinimestään ”ruoska”. Lavalla Juulia ruoskii koko ryhmän äärivireeseen luomaan toinen toistaan erikoisimpia kohtauksia.

Näyttelijä Rami on koko kansan hauskuuttaja kuminaamoineen ja elastisine liikkeineen. Tämä jäyhä mies muuntuu lavalla mitä koomisimpiin ilmeisiin ja asentoihin mitä kummallisimmista syistä.

Näyttelijä Jussi on improvisaation konkari. Tällä miehenjärkäleellä on satoja ellei jopa tuhansia improvisaatioesityksiä takanaan.

Näyttelijä Tapsa on ryhmän ilopilleri. Tällä miehellä on aina pilke silmäkulmassa ja seuraava jekku mielessä. Laulu kajahtelee ja nauru raikaa, kun Tapsa pääsee vauhtiin.

Improaallon ripeäsormiset muusikot Tuomo ja Jaakko taikovat kuin ilmasta uusia melodioita ja tyylilajeja yleisön toiveiden mukaan. He johdattelevat rautaisella ammattitaidolla näyttelijät laulujen pyörteisiin ja pilke silmäkulmassa korkeisiin säveliin.

MITÄ IMPROVISAATIO ON?

Improvisaatio on ajassa ja tilassa juuri siinä hetkessä tapahtuvaa esityksellistä toimintaa, jossa vuorovaikutetaan yleisön kanssa erilaisia sketsiä toteutettaessa. Improvisaatio perustuu hetkessä elämiseen ja hyväksymiseen. Nauru syntyy, kun näyttelijät heittäytyvät täysillä yleisön toivomiin aiheisiin, tilanteisiin ja rooleihin. Jokainen esitys on ensi-ilta, sillä toista samanlaista esitystä ei ole!

Improaalto on seinäjokinen, ammattilaisista koostuva, improvisaatioryhmä. Improaalto tunnetaan Suomessa punkrock-tyylisenä ryhmänä, joka ei pelkää käyttää hurttia huumoria. Ryhmässä vaikuttavat näyttelijät Jussi Lampi, Juulia Soidinaho, Rami Mäkilaine ja Tapani Korhonen sekä muusikot Jaakko Elenius ja Tuomo Tiitinen.

Hinta

LIPUT: 25€/23€

Järjestäjä

Teatteri Hysteria

0443573115

Ulkoiset linkit