Pytingissä tontteja ja kaavoituskatsauksen 3D-kaupunkimalli

Henkilöitä töissä rakennustyömaalla.

Seinäjoen kaupungin osastolla voit tutustua vuoden 2024 kaavoituskatsauksen 3D-kaupunkimalliin. Kaavoituskatsaus sisältää vireillä olevat ja lähiaikoina käynnistyvät merkittävät yleiskaava- ja asemakaavahankkeet. 3D-kartta helpottaa hankkeiden sijainnin hahmottamista ja tiedon löytämistä.

Tonttitarjonnasta esittelyssä on Hallilanvuoren uusia tontteja. Hallilanvuori laajenee Rautatiekadun varressa ja tuo uudenlaista asumista Seinäjoelle. Seinäjoella on jatkuvassa haussa tontteja niin maaseudun rauhasta kuin tiheämpäänkin asutuilta alueilta. Esillä on myös tulevaisuuden laajennusalueita.

Osastolla on paikalla asiantuntijoita kaavoituksesta, tonttimyynnistä ja rakennusvalvonnasta. Messujen avauspuheenvuoron perjantaina kello 12.30 pitää kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä. Kello 13 alkavassa kaavoitus- ja rakentamisbyrokratia -paneelissa on mukana rakennustarkastaja Tero Raveala Seinäjoen kaupungilta.

Pytinki järjestetään Seinäjoki Areenassa 5.–6.4.2024. Seinäjoen osasto löytyy B-hallin pääsisäänkäynnin läheisyydestä paikalta 1 A.

https://pytinki.fi/pytinki/