K65 Kulttuuritoimintaa nyt myös verkossa!

Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja ikääntyvien palvelut järjestävät yli 65-vuotiaille suunnattua kulttuuritoimintaa tänä keväänä myös verkossa.

Kalevan Navetan upeissa puitteissa on tarjolla kulttuuria varttuneelle väelle laajalla skaalalla. Tänä keväänä perinteisen K65 Kulttuurikeskiviikon sekä K65 Taidetorstain lisäksi tavataan myös verkossa K65 Perjantaitreffeillä. Kaikille yli 65-vuotiaille avoimet verkkotapaamiset koostuvat mukavasta kulttuuriohjelmasta, jutustelusta sekä yhdessäolosta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta, ja linkki tapaamiseen julkaistaan Seinäjoen kaupungin nettisivuilla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Etäkulttuurituokioista on saatu paljon hyviä kokemuksia muun muassa kotihoidon asiakkaiden kuvapuhelinkerhoissa. Osallistujat ovat tyytyväisiä siihen, että arkeen tuodaan piristystä videoyhteyksien avulla. Usein kohtaamiset lämmittävät mieltä vielä pitkään tuokion päättymisen jälkeenkin.

”On ollut mahtavaa huomata, kuinka paljon iloa etäyhteyksien avulla voidaan saada aikaan. Parasta on, kun koko tietokoneen ruutu on täynnä hymyileviä kasvoja. Verkkotapaamiset eivät tietenkään korvaa livetapaamisia, mutta ne tuovat toimintaamme mukavan lisän mahdollistaen kulttuuri- ja ryhmätoimintaan osallistumisen turvallisesti omalta kotisohvalta. ” kertoo kulttuuriohjaaja Jenni Lalli.

K65 Perjantaitreffeille voi ilmoittautua ennakkoon soittamalla/viestillä 044 418 1807 tai sähköpostilla jenni.lalli@seinajoki.fi. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan osallistumislinkin sekä tarkemmat osallistumisohjeet. Kulttuuriohjaaja Jenni Lalli opastaa myös mielellään tekniikan käytössä, joten osallistua voi hyvin matalalla kynnyksellä.

K65 Perjantaitreffit verkossa keväällä 2021:

26.3 klo 13

Perjantaitreffeille pääset osallistumaan TÄSTÄ

23.4 klo 13

21.5 klo 13

18.6 klo 13

Timonen Jenni

kulttuuriohjaaja , Kulttuuripalvelut

Myös K65 Kulttuurikeskiviikko ja sen aisapari K65 Taidetorstai jatkuvat keväällä erityisjärjestelyin. Toimintaa järjestetään terveysturvallisuus ja viranomaisohjeistukset huomioiden. K65 Kulttuurikeskiviikoissa järjestetään kerhomuotoista toimintaa vaihtuvilla kulttuurisisällöillä. Taidetorstai taas on kerran kuussa järjestettävä leppoisa näyttelykierros Taidehallin näyttelyihin.

K65 Kulttuurikeskiviikot keväällä 2021

14.4. klo 13 Iloa sirkuksesta – toiminnallinen ulkoilmatyöpaja Kalevan Navetalla

12.5. klo 13 Kalevankadun patsaspromenadi, aloitus Seinäjoen keskuspuistosta

16.6. klo 13 Musiikista voimaa –ulkoilmakonsertti

K65 Taidetorstait keväällä 2021

22.4. klo 13
20.5. klo 13

Kalevan Navetan osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki.

Lisätietoa K65-toiminnasta ja tarkemmat tiedot kerhosisällöistä löytyvät osoitteesta: https://www.seinajoki.fi/kulttuuri-ja-liikunta/kulttuuri/tapahtumia-ja-toimintaa/k65-kulttuuritoiminta/