K65 Kulttuurikeskiviikko

Kaiken kansan kulttuurikerho kerran kuussa keskiviikkoisin!

Kulttuurikeskiviikkoisin tullaan matalan kynnyksen yli kulttuurin äärelle ja vietetään aikaa itse tehden ja ihmetellen! Kulttuurikeskiviikkoa on järjestetty Seinäjoen taidehallilla keväästä 2018. Taidehallin muuton myötä myös Kulttuurikeskiviikko muuttaa Kalevan Navettaan! Tule mukaan!

K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa syksyllä  2020:

  • 16.9 klo 13 Talokierros Kalevan Navetassa ja kädentaitoja Taito EP:n johdattamana
  • 7.10. klo 13 Armas-festivaali: Soiva luento yhteistyössä Taideyliopiston kanssa
  • 11.11. klo 13 ValotON –työpaja
  • 16.12. klo 13 Joulujazzia Kammiossa  –  tunnelmallinen joulukonsertti


Toimintakerta koostuu aina teemanmukaisesta tekemisestä sekä yhdessä jutustelusta. Lämpimästi tervetuloa, olit sitten kulttuurifriikki tai vasta kulttuurista orastavasti kiinnostunut! Toiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Ikäraja K-65. Kulttuurikeskiviikon järjestää Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja ikääntyneiden palvelut yhteistyössä Seinäjoen kaupunginkirjaston ja kansalaisopiston sekä Seinäjoen museoiden kanssa.

K65 Taidetorstai

K65 Taidetorstai on ohjattu kierros Taidehallin ajankohtaisiin nykytaidenäyttelyihin leppoisaan tahtiin. Kierroksia järjestetään kerran kuussa.

K65 Taidetorstait syksyllä 2020:

  • 10.9.  Millaista on olla eläin?
  • 8.10. Armas-festivaalin spesiaaliopastus
  • 10.12. Matthew Cowan: Wildness makes this worldOppaana toimivat Taidehallin taidekasvattaja, näyttelyn taiteilijat, kuraattorit tai muut näyttelyä tuntevat henkilöt. Kierros kestää noin tunnin, ja siihen voi hyvin yhdistää Äärellä-ravintolan lounaan ennen kierrosta tai vaikka iltapäiväkahvit sen jälkeen. Kierros sisältyy pääsylipun hintaan. Ei ilmoittautumista.

K65 Taidetorstai sisältyy K65-toimintaan, jota koordinoidaan yhdessä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden ikääntyneiden kulttuuritoiminnan kanssa.