Joulupuukeräys kaupungintalolla 23.11-4.12.2020

Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarista lähtöisin oleva Joulupuu-keräys järjestetään jälleen Seinäjoella ja ympäri Suomea. Seinäjoella keräysaika on kaksi viikkoa 23.11.-5.12 ja keräyspisteet ovat Kaupungintalolla, Ideaparkissa, Epstorin Lähitapiolassa sekä Scandicissa. Kaupungintalolla keräys päättyy pe 4.12.2020.

Kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä toteaa, että Seinäjoella on tilaa kaikelle hyvälle ja siksi kaupunki haluaa mahdollistaa joulupuu-keräyksen tarjoamalla tilat keräyspisteelle. Kaupunginjohtajana Jaakko Kiiskilä toimii keräyksen kummina

Tänä vuonna aulan koristelussa ovat olleet mukana päiväkoti Saiman lapset ja aulassa on keräyksen ajan glögitarjoilu, joten lahjaa tuodessa voi samalla nauttia kupposen lämmintä. Kaupungin virastotalot ovat kaupunkilaisia varten ja tällainen keräys antaa lahjoittajille mahdollisuuden vierailla kaupungintalolla matalalla kynnyksellä. Monelle se voi olla ensimmäinen kerta ja asia johon kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä haluaa seinäjokisia kannustaa.

Kaupungintalon ikkuna, jossa lumihiutalekoristeita ja joulukuusi.

Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä lahjoja lapsille, joiden luona joulupukki ei muuten vierailisi. Lahjat jaetaan mm. sosiaalitoimen ja diakoniatyön kautta vähävaraisiin perheisiin. Keräys toteutetaan Seinäjoella 21.kerran yhteistyössä Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin ja MLL Seinäjoen paikallisyhdistyksen kesken. Maakunnissa keräystä toteuttava MLL paikallisyhdistykset.

Kaupungintalon keräyspiste: Avoinna arkisin 23.11.–4.12.2020 klo 9–15
Osoite: Kirkkokatu 6 (kaupungintalon aula)

1. Valitse haluamasi pakettikortti (pakettikortissa lahjansaajan sukupuoli ja ikä). Jokaisen kortin takana on joululahjaa kovasti toivova lapsi.
2. Hanki uusi tai itse tehty lahja, joka sopii valitsemaasi korttiin. Kaupungintalon infosta voi ostaa halutessaan kaupungin omia lahjakortteja (uimahallilipuke + jäätelö, myynnissä myös lahjakansia).
3. Kirjoita lahjan sisällön tiedot korttiin.
4. Kiinnitä pakettikortti lahjaan ja tuo lahja keräyspisteeseen. MLL paketoi lahjan puolestasi.

Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Lisätietoja Seinäjoen Seudun keräyksestä, lahjavinkkejä eri-ikäisille lapsille sekä maakunnan keräyspaikat löytyvät: http://jcseinajoki.fi/kamaritoiminta/projektit/joulupuu/

Katso Seinäjoen kaupungin joulupuukeräysvideo!