Hiihtolatujen seurantajärjestelmän pilotointi on käynnissä

Kollaasi missä kartta jossa avattuna tekstilaatikko missä Aseman kuntoradan tiedot ja toisessa kuvassa kaksi hiihtäjää.

Voit nyt tarkistaa Seinäjoen kaupungin hoitamien hiihtolatujen hoitotilanteen Seinäjoen kaupungin Karttapalvelusta. Tunnin välein päivittyvä tieto perustuu liikuntapalveluissa käyttöönotettuun latukoneiden seurantajärjestelmään. Taustajärjestelmän latukoneiden seurantaan on toimittanut GSGroup Finland Oy.

Tällä hetkellä käytössä oleva järjestelmä toimii pilottina, ja sen avulla kerätään kokemuksia ja palautetta, joiden perusteella järjestelmää voidaan kehittää ensi talven hiihtokautta varten. Seurantatiedoissa näkyy yleisimmin ajettavat hiihtoradat. Kaikkien hiihtolatujen ja käyntien päivitystietoja ei vielä näy, koska GPS-paikantimia ei ole käytössä kaikissa työkoneissa.

Hiihtolatujen seurantajärjestelmän linkki löytyy Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelujen hiihtoladut-sivulta (Katso laatikko: ”Hiihtoladut kartalla”). Siirry hiihtoladut sivulle.

Suora linkki kaupungin karttapalveluun, jossa hiihtoladut ovat näkyvissä: https://kartat.seinajoki.fi/IMS/?layers=Taustakartta&lon=Hiihtoradat&cp=6959440,23487136&z=32&title=Hiihtoladut

Karttapalvelun avatessasi klikkaa hiirellä haluamasi radan päälle, niin hiihtorata muuttuu keltaiseksi ja näet, milloin hiihtorata on viimeksi hoidettu:

Kartta jossa avattuna tekstilaatikko missä Aseman kuntoradan tiedot.

Karttaa lähelle zoomatessa kartalla näkyy hiihtoradan osia ja kauas zoomatessa kokonaisia hiihtoratoja.

Anna palautetta seurantajärjestelmästä Webropol kyselyn kautta. Siirry Webropol kyselyyn.

Mukavia keväisiä hiihtopäiviä!