Harrastuspassi tarjoaa aina jotain tekemistä

Harrastuspassi on yläkouluikäisille suunnattu mobiilisovellus. Se kokoaa yhteen Seinäjoen lähialueen ajanviettomahdollisuuksia kätevästi samalle alustalle. Sovellus tarjoaa nuorelle helpon tavan löytää itselleen aina sopivaa vapaa-ajan tekemistä. Harrastuspassi on yhdenvertaisesti kaikkien nuorten saatavilla ja sen tavoitteena on tarjota jokaisella nuorelle mahdollisuus harrastaa.

Palvelu tuo näkyväksi millaista tekemistä nuorille on päivittäin tarjolla ja tarjoaa myös nuorten huoltajille mahdollisuuden kannustaa lastaan uuden tekemisen pariin. Harrastuspassi on maksuton eikä vaadi sisäänkirjautumista eli sovelluksen tarjontaan voivat tutustua kaikki kiinnostuneet. Sovelluksesta löytyy monipuolisesti erilaista tekemistä, harrastuksia, tapahtumia, pääsylippuja ja muita vaihtuvia etuuksia.

Harrastuspassi jalkautetaan Seinäjoella yläkouluikäisille kouluilla ja erilaisissa tapahtumissa syksyn aikana. Seinäjoen tarjontaa päivitetään koko ajan lisää sovellukseen. Harrastuspassi on ladattavissa sovelluskaupasta ilmaiseksi suomen-, ruotsin- ja englanninkielisinä versioina.

Harrastusten järjestäjät
Harrastuksen järjestäjät eli kunnat, järjestöt, yhdistykset, säätiöt ja yritykset voivat ladata sovellukseen maksuttomia ja maksullisia harrastuksia sekä etuja. Harrastuspassi tarjoaa järjestäjille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa vapaa-ajan tekemistä etsivät nuoret ja heidän vanhempansa. Harrastusten järjestäjille palvelu on maksuton, eli oman tarjonnan ilmoittaminen ei maksa mitään.

Harrastuspassi on valtakunnallinen sovellus ja se on käytössä muissakin kunnissa. Sovelluskehitystä on rahoittanut opetus- ja kulttuuriministeriö ja sovelluksen teknisestä toteutuksesta sekä ylläpidosta vastaa Haltu Oy.

Tutustu lisää: https://www.seinajoki.fi/harrastuspassi

Lisätietoja: Laura Paloluoma, projektityöntekijä, 040 355 5003, laura.paloluoma@seinajoki.fi