Varhaiskasvatuksessa avoinna useita työpaikkoja

Kulunut pehmolelunalle istumassa, taustalla keltainen seinusta. Kuvassa teksti "Tule mukaamme tekemään tähtitieteellisen tärkeää työtä."

Haussa on 28 varhaiskasvatuksen opettajan, 18 varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja 8 päiväkotihuoltajan työpaikkaa.

Varhaiskasvatusjohtaja Aija-Marita Näsänen lähtee rekrytointiprosessiin toiveikkaana, vaikka alalla onkin työvoimapulaa.
-Olemme panostaneet siihen, että meillä olisi mahdollisimman hyvä tehdä töitä.   

Lapsiryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Päiväkodeissa on myös omat päiväkotihuoltajat. Erityislasten tarpeista huolehtii lisäksi varhaiskasvatuksen erityisopettajat ja tarpeen mukaan ryhmän neljäntenä kasvattajana varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Näsäsen mukaan Seinäjoella on sekä lapsilla että työntekijöillä mahdollisuus onnistua varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.
-Olemme resursoineet viime vuosina erityisesti pedagogiikkaan, henkilöstöasioihin sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen johtamiseen toimivien työ- ja oppimisympäristöjen lisäksi. Varhaiskasvatuksella on oma sijaispooli ja rekrytointi.

-Seinäjoen asukkaat ovat tutkitusti tyytyväisiä elämäänsä Seinäjoella. Tarjoamme suuren kaupungin monipuoliset palvelut kaikenikäisille, Näsänen kertoo.

Lisätietoja: Varhaiskasvatusjohtaja Aija-Marita Näsänen, p. 040 868 0902

Lisätietoja avoimista työpaikoista.