Iltaohjaajia skeittihallille

Kiinnostaako työ nuorten kanssa Skeittihalli Saumalla ja samassa tilassa toimivassa nuorisotila Olkkarissa?
Skeittihallilla ohjaajan työtehtäviin kuuluu toimiminen ja ohjaustyö hallin ja nuorisotila Olkkarin puolella. Käytännön työtehtäviä on esim. kassatyöskentely, hallin siivous- ja kunnostustehtävät, läsnäolo ja ohjaustyö.
Lisäksi työhön kuuluu tilan ja toiminnan suunnittelua, kehittämistä ja toteutusta yhdessä nuorten ja muiden ohjaajien ja hallin käyttäjien kanssa. Arvostamme myönteistä, kannustavaa, kasvatuksellista ja vastuullista työotetta.
Tuo rohkeasti omaa persoonaasi, taitojasi ja ideoita työhön.
Skeittihallin Olkkari on nuorten oma paikka, jonne voi harrastamisen sijaan/lisäksi tulla myös ihan vain viettämään vapaa-aikaa esimerkiksi pelaten biljardia, pleikkaria, lautapelejä, askarrellen, kuunnellen musiikkia, tapaamaan toisia nuoria sekä aikuisia ohjaajia. Olemme auki arki iltoina ja lauantaisin.
Skeittihallin parkin puolella käy eri-ikäisiä ja eri tasoisia harrastajia. Tarjoamme heille vaihtoehtoisia liikuntamahdollisuuksia, kuten skeittaaminen, scoottaaminen ja BMX-pyöräily. Ohjaajille lajituntemus ei ole pakollista, kävijäkuntamme varmasti opettaa ja kertoo mielellään omasta lajistaan.
Edellytämme hakijalta alan ammatillista tai soveltuvaa ammatillista koulutusta, opiskelua tai työkokemusta tai alan kiinnostusta. Sinulta tulee löytyä oma-aloitteisuutta, joustavuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä suunnittelu- ja ohjaustaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.
Työaika on 10-20 tuntia / viikko.

Ajattelemme, että jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus kasvuun ja hyvään elämään. Haluamme tukea lapsia ja nuoria arjen keskellä, olla mukana iloissa sekä suruissa ja kannustaa vaikuttamaan ja osallistumaan oman yhteisön sekä yhteiskunnan toimintaan.
Iltaohjaajan työt alkavat viimeistään viikolla 36 ellei toisin sovita.
Tehtävään valitulla on velvollisuus esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.
Hae mukaan meidän tiimiin!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen