Iltaohjaajia Seinäjoen alueen nuorisotiloille

Kiinnostaako työ nuorten kanssa?
Etsimme iltaohjaajia Seinäjoen alueen nuorisotiloille ohjaustehtäviin. Työaika on 10-20 tuntia / viikko.
Ohjaajan työhön kuuluu toiminnan järjestämistä nuorisotiloilla Seinäjoen alueella iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Nuorisotilat ovat nuorten omia paikkoja, jonne voi tulla viettämään vapaa-aikaa esimerkiksi pelaten biljardia, pleikkaria, lautapelejä, askarrella, kuunnellen musiikkia, tavata toisia nuoria sekä aikuisia ohjaajia.

Ohjauksen ja läsnäolon lisäksi työhön kuuluu tilan ja toiminnan suunnittelua, kehittämistä ja toteutusta yhdessä nuorten ja muiden ohjaajien kanssa. Arvostamme myönteistä, kannustavaa, kasvatuksellista ja vastuullista työotetta.
Edellytämme hakijalta alan ammatillista tai soveltuvaa ammatillista koulutusta, opiskelua tai työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä suunnittelu- ja ohjaustaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Ajattelemme, että jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus kasvuun ja hyvään elämään. Haluamme tukea lapsia ja nuoria arjen keskellä, olla mukana iloissa sekä suruissa ja kannustaa vaikuttamaan ja osallistumaan oman yhteisön sekä yhteiskunnan toimintaan.
Iltaohjaajien työt alkavat viikolla 36 ellei toisin sovita.
Tehtävään valitulla on velvollisuus esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hae mukaan meidän tiimiin!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen