Eläinlääkäreitä pieneläinpäivystykseen

Haemme eläinlääkäreitä pieneläinpäivystysrinkiin määräaikaisiin työsuhteisiin!

Pieneläinpäivystys vastaa lemmikkieläinten ensiapuluonteisen hoidon antamisesta Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollon alueella, johon kuuluvat Seinäjoki, Lapua, Isokyrö, Kauhava, Alajärvi, Lappajärvi, Evijärvi, Kuortane, Soini, Alavus, Ähtäri, Vimpeli ja Kuortane. Pieneläinpäivystysringin lisäksi alueella on kaksi suureläinpäivystysrinkiä.

Pieneläinpäivystys sijoittuu Lapuan vastaanotolle, jossa on yöpymismahdollisuus. Päivystys alkaa arkisin klo 10 päättyen seuraavana arkena klo 8. Päivystysrinkiin voi tulla tekemään puolikkaita tai kokonaisia viikonloppuja sisältäen arkipäivystyksen joko alku- tai loppupäästä (to-pe tai ma-ti). Päivystystiheyteen voi vaikuttaa. Mahdollisuus tehdä päivystysten lisäksi virkasuhteessa sekapraktiikkaa tai pidempikestoisia virka- / työsuhteita.

Edut:
– Päivystyksessä on apuna eläintenhoitaja 24/7
– Tehtäväkohtainen palkka 3036,30 €/kk
– Päivystyskorvaukset ovat 8,90 €/h arkisin ja 15,20 €/h pyhisin.Kaikilla kaupungin eläinlääkäreillä on käytössä KliniQ-potilasohjelmisto.
– Vastaanotolla on perusvarustelun lisäksi mm. inhalaatioanestesia, anestesian valvontalaitteet, tippalaskuri, digi-röntgen, pieneläinultra, verianalysaattorit jne

Ota yhteyttä vs. johtavaan kaupungineläinlääkäriin Susanna Takaluomaan ja kysy lisää, kerro toiveistasi tai ilmoita kiinnostuksestasi. Jos olet kiinnostunut satunnaisista päivystyksistä, voit ilmoittautua myös rekrytointilistalle.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen