Tule apuohjaajaksi kansalaisopiston kesäleireille!

Kansalaisopisto toteuttaa kesäleirejä jälleen tänä kesänä! Haemme yhdeksää reipasta apuohjaajaa mukaan kesäleireillemme.

Palkkaamme apuohjaajia bändileirille (4), teatterileirille (1) ja eri harrastusten Harrastamon kesäleirille (4). Työtehtäväsi on avustaa opettajia ryhmissä ja ideoida tauoille tekemistä leiriläisille.

Leirillä lapset ja nuoret tutustuvat neljä tai viisi päivää kansalaisopiston taideharrastuksiin pienryhmissä. Eri harrastusten Harrastamon kesäleirillä innostumme kädentaidoista, teatterista, rytmimusiikista ja kuvataiteista. Leirit toteutuvat Kansalaisopiston ja kuvataidekoulu Oivan tiloissa viikoilla 22 ja 23. Työpäivä kestää kuusi tuntia. Apuohjaajan palkka on 12€/h. Työpäivään kuuluu maksuton lämmin lounas Kansalaiskampuksen Tammi-kahvilassa.

Haemme 15-vuotta täyttäneitä, ensisijaisesti kansalaisopistossa pitkään kuvataidetta, teatteria tai rytmimusiikkia harrastaneita. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja työskentelytaitoja 7-15 vuotiaiden kanssa. Lisäksi rytmimusiikin apuohjaajalta vaaditaan osaamista vähintään kahdessa bändisoittimessa.

Lähetä meille hakemus viimeistään sunnuntaina 1.5.2022 sähköpostilla osoitteeseen satu.haarala@seinajoki.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi ”Kansalaisopiston apuohjaaja”. Hakemuksessa tulee käydä ilmi, kauanko olet opiskellut taiteen alaa, mahdollinen aiempi työkokemuksesi ja kiinnostuksesi apuohjaajan työtä kohtaan. Kutsumme työhaastatteluun viikon 18 aikana ja päätös tehdään viikolla 20.

Lisätietoja apuohjaajan tehtävästä antaa vs. apulaisrehtori Satu Haarala
satu.haarala@seinajoki.fi tai p. 044 4255 485.

Seinäjoen kansalaisopisto on kaupungin ylläpitämä, opetusministeriön järjestämislupaan perustuva, yleissivistävää ja pätevöittävää koulutusta sekä taiteen perusopetusta (TPO) antava oppilaitos. Seinäjoen kansalaisopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen yleistä oppimäärää kuvataiteessa, rytmimusiikissa ja teatteritaiteessa, Taide- ja musiikkikoulu Luovaamossa.