Törnävän kartanon kahvilatoiminnan kilpailutus on avattu

Kartanonkahvilan uusi toimintakausi 2.5.2024 – 1.5.2025 on avattu kilpailutukselle ja lisäksi tilaajalla on oikeus yhden vuoden option käyttöön. Tarjouspyyntö 22 154 Törnävän kartanon kahvilatoiminta on julkaistu Tarjouspalvelu.fi –toimittajaportaalissa 10.11.2023.

Kilpailutus on suunnattu paikallisille ravintola- ja kahvila-alan toimijoille. Palveluntuottaja saa oikeuden järjestää Törnävän kartanon tiloissa kahvilatoimintaa erikseen sovittavina ajanjaksoina. Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/seinajoki. Tarjoukset on toimitettava viimeistään 11.12.2023 klo 15:00 mennessä.

Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu-toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei voida vastata.

Kiinnostuneiden palveluntarjoajien on mahdollista tutustua tiloihin 20. tai 21.11.2023 klo 9-15 välisenä aikana. Käynnistä tulee sopia johdon assistentti Anita Stenforsin kanssa.

Törnävän kartanolle halutaan luoda toimintakonsepti, joka kehittää aluetta yhtenä Seinäjoen matkailukohteena, elävöittää Törnävän aluetta erilaisella ympärivuotisella toiminnalla, lisää alueen houkuttelevuutta asumisen ja yhteisöllisen käytön näkökulmasta, palvelee asukkaita ja matkailijoita uniikilla tavalla ja tuo Seinäjoelle uuden, kansainvälisestikin kiinnostavan nähtävyyden ja lisää Seinäjoen historian tunnettavuutta.

Kartanosta halutaan kehittää poikkitaiteellinen kulttuurimiljöö, jossa on kahvilayrittäjätoimintaa, ympärivuotista toimintaa ja tapahtumia ja joka toimii yhteistyössä eri yritysten, oppilaitosten, toimijoiden ja kaupunkilaisten kanssa tuottaen innostavaa ja kartanon historiaa kunnioittavaa tapahtumaa ja toimintaa.

Jouluherkkuja pöydässä, keksejä, pipareita ja torttuja sekä joulukoristeita., taustalla joulukuusi.

Lisätietoa kartanon kehittämiseen ja toimintaan liittyen: jari.jokinen@seinajoki.fi tai anita.stenfors@seinajoki.fi