Tilaa musiikille -tapahtuma pe 6.10.

Erilaisia musiikkisoittimia ja teksti Tilaa musiikille, lapset ja nuoret lavalla

Seinäjoella on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa musiikkia. Tiesitkö, että vaikka musiikkiluokkien toiminta on lopetettu Seinäjoella, kahdessa peruskoulussamme annetaan musiikkipainotettua opetusta? Hyllykallion alakoulussa tarjotaan musiikkipainotettua opetusta 2. luokasta lähtien musiikkipainotetun tuntijaon valinneille oppilaille ja Seinäjoen Lyseolla toimivat musiikkipainotetut luokat 7.-9. luokilla. Peruskoulujen tarjontaa täydentävät Kansalaisopiston ja E-P:n Musiikkiopiston taiteen perusopetus ja muu monipuolinen musiikin tarjonta. Lastenkulttuurikeskus Louhimon keskeisiä toimintatapoja ovat mm. musiikintekotyöpajat ja musiikin harrastamisen tukeminen, taiteenharrastajien kohtauttaminen ja innostaminen. Louhimo toimii tärkeässä yhdyspinnassa perusopetuksen kanssa järjestämällä esimerkiksi peruskoulujen kulttuurimatkan, jossa eri luokka-asteille on tarjolla vuosittain laadukasta taide- ja kulttuuriopetusta ja –elämyksiä.

Seinäjokelaiset musiikin harrastamista ja koulutusta tarjoavat tahot ovat koonneet voimansa ja järjestävät perjantaina 6.10. klo 16.30-19 Ideaparkin aukiolla tapahtuman Tilaa musiikille.

Tapahtumassa esiintyvät seinäjokelaiset lapset ja nuoret näyttäen kykyjään. Tapahtuman tavoitteena on tiedottaa ja tehdä näkyväksi musiikin harrastamisen polkua Seinäjoella.

Mukana Tilaa musiikille –tapahtumassa ovat: Seinäjoen perusopetuksen musiikkipainotteiset luokat Lyseolta ja musiikkipainotettua opetusta tarjoava Hyllykallion koulu, Kansalaisopisto, Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto ja Louhimo sekä Musiikkiluokkien tuki ry.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, se on ikärajaton ja yleisölle esteetön.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Kansalaisopisto: Anna Pellikka 044 754 1738
E-P:n Musiikkiopisto: Niina Kiprianoff 044 767 9073
Hyllykallion koulu: Irene Turenius 050 365 1568 | Pirjo Kotkaniemi 040 092 6400
Seinäjoen Lyseo: Hanna Rahko 044 425 5789 |Tuomo Tiitinen tuomo.tiitinen@seinajoki.fi
Louhimo: Jarkko Salo 040 774 8562