Syksyn Yhteisötreffit kylä- ja kaupunginosatoimijoille

Yhteisötreffit on tilaisuus, joka on tarkoitettu kylä- ja kaupunginosatoimijoille ja muille aluekehityksestä kiinnostuneille asukkaille. Verkostotilaisuudessa keskiössä on yhteisöjen ajankohtaiset kuulumiset ja kaupungin sekä Leader Liiverin ajankohtaiset asiat kylien ja kaupunginosien kehittämisen tueksi.

Seinäjoen kaupunki on viiden vuoden ajan järjestänyt Yhteisötreffejä kylä- ja kaupunginosatoimijoille yhteistyössä Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys Liiveri ry:n kanssa kaksi kertaa vuodessa.  Kylä- ja kaupunginosatoimijoiden yhteisötreffit on tilaisuus, joka on avoin kaikille kylien ja kaupunginosien kehittämisestä kiinnostuneille.

  • Tämän syksyn Yhteisötreffeillä kerromme kiinnostavia esimerkkejä siitä, että millaisia kehittämishankkeita on tehty ympäri kaupunkia asukkaiden toimesta. Toivottavasti näistä esimerkeistä syntyy uusia ideoita, että miten omia asuinalueita voisi kehittää ja asukkaat lähtevät viemään ideoita eteenpäin, kertoo Seinäjoen kaupungin vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila.

Yhteisötreffeillä vieraillaan eri kylätaloissa ja muissa kokoontumispaikoissa, tutustuen samalla erilaisiin yhteisötoimijoiden tiloihin.

Syksyn 2023 yhteisötreffien aikataulut:
2.11. Peräseinäjoki klo 17-19, Vankkuritupa, Kalajärventie 4
8.11. Ylistaro klo 17-19, Asemanseutu, Aseman kylätalo, Könnintie 125
14.11. Nurmo/kantakaupunki klo 17-19, Hugo-sali, Kalevan Navetta, Nyykoolinkatu 25

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen!

OHJELMA:

17.00 Kahvia ja pullaa
17.15-17.45 Kaupungin terveiset ja linkkivinkit, että mitä kaikkea avustuksilla on tehty ympäri kaupunkia asukkaiden toimesta: Kirsi Mattila, vuorovaikutussuunnittelija
17.45-18.00 Leader Liiverin terveiset ja kauden rahoitusmallien esittelyt: Telle Lemetyinen, suunnittelija
18.00-19.00 Osallistujien kuulumiset: mitä kylissä/kaupunginosissa on meneillään. Mitä kehittämishankkeita on käynnissä, käynnistymässä tai haaveissa käynnistyä?

Lisätietoa Yhteisötreffeistä: https://www.seinajoki.fi/yhteisotreffit, vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila, Seinäjoen kaupunki, elinvoima ja työllisyys, p. 040 530 5111, kirsi.mattila@seinajoki.fi