Seinäjoen kaupunki juhlistaa vuodenvaihdetta ilotulituksella

Koko perheen uudenvuoden tilaisuus järjestetään lauantaina 31.12. kello 19 alkaen. Tilaisuuden aluksi kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä pitää puheen Kansalaistorilla (kaupungintalon ja Aallon kirjaston välissä). Tämän jälkeen ammutaan ilotulitus Lakeudenpuistosta. Erillistä keskiyön ilotulitusta ei pidetä. Ilotulitus on hiilineutraali, ja sen toteuttaa Suomen Ilotulitus Oy.

Kansalaistori soveltuu hienosti kokoontumiselle ja sen läheisyydestä on hyvä näkymä ilotulitukseen. Ilotulituksen katseluun on varattu tilaa myös Koulukadulta ja Lakeuden Ristin pihamaastosta.

– Mahtavaa päästä ottamaan vastaan uutta vuotta kaupunkilaisten kanssa. Vuosi 2022 on ollut hyvä, mutta vaativakin. Uusi vuosi tuo mukanaan mm. hyvinvointialueet. Tervetuloa juhlimaan vuodenvaihdetta yhdessä, toivottaa kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä.

Turvallisuuden vuoksi Koulukatu (väliltä Kirkkokatu ja Ala-kuljun katu) suljetaan moottoriliikenteeltä kello 17.30–20.30.  Kirkkokadun Lakeudenpuiston puoleiselle osalle (välillä Ruukintie ja Koulukatu)  asetetaan pysäköintikielto. Pyydämme autolla saapuvia pysäköimään autonsa virallisille parkkipaikoille ja parkkihalleihin. Koko Lakeudenpuisto on suljettuna johtuen ilotulituksen suoja-alueista. Lakeudenpuiston hiekkaparkkipaikka on suljettuna perjantai-illasta saakka.

Tilaisuuden järjestää Seinäjoen kaupunki.