Seinäjoen kaupunki juhlistaa vuodenvaihdetta ilotulituksella

Ilotulitus Lakeudenpuistossa

Koko perheen uudenvuoden juhla järjestetään sunnuntaina 31.12. kello 19 alkaen. Tilaisuuden aluksi kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä ja kirkkoherra Ari Auranen pitävät puheet kaupungintalon parvekkeelta. Tämän jälkeen ammutaan ilotulitus Lakeudenpuistosta. Erillistä keskiyön ilotulitusta ei pidetä.

Ilotulituksen katseluun on varattu tilaa Koulukadulta (väliltä Kirkkokatu – Ala-Kuljunkatu) sekä Lakeuden Ristin pihamaastosta.

”Vauhdikkaan kuluneen vuoden 2023 päättyessä, toivotan kaikki joukolla mukaan juhlistamaan yhdessä vuodenvaihdetta. Tapahtuman aikataulu on laadittu lapset ja perheet huomioiden, kertoo kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä.” 

Turvallisuuden vuoksi Koulukatu (väliltä Kirkkokatu ja Ala-Kuljun katu) suljetaan moottoriliikenteeltä kello 18–20.  Kirkkokadun Lakeudenpuiston puoleiselle osalle (välillä Ruukintie ja Koulukatu) asetetaan pysäköintikielto. Pyydämme autolla saapuvia pysäköimään autonsa virallisille parkkipaikoille ja parkkihalleihin. Toivomme ihmisiltä malttia saapuessa ja poistuessa paikalta. Koko Lakeudenpuisto on suljettuna jo päivällä johtuen ilotulituksen suoja-alueista. Lakeudenpuiston hiekkaparkkipaikka on suljettuna lauantai-iltapäivästä saakka.

Tilaisuuden järjestää Seinäjoen kaupunki.