Sahanlammen avantouintipaikan pukukoppi

Sahanlammen avanto ja avantokoppi.

Liikuntapalvelut on hankkinut Sahanlammen avantouintipaikalle uuden siirtoparakin avantouimareiden pukuhuoneiksi. Kesäaikana koppi viedään muuhun käyttöön.

Sisään pukuhuoneisiin pääsee kulkukoodilla ja kopit ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Naisille ja miehille on omat pukuhuoneet, joihin on eri koodit.

Sahanlammen avantokopin turvapuhelin
Turvapuhelin

Kopin ulkopuolella on ovipuhelinjärjestelmä parantamaan avantouimareiden turvallisuutta. Puhelimella saa hätätapauksessa yhteyden vartiointiyrityksen päivystykseen.

Käyttöoikeus ja kulkukoodi pukuhuoneeseen lunastetaan kausittain Uimahalli-Urheilutalon palvelupisteeltä. Hinta 10,00 €/kausi.
Avaimen vanhoihin pukuhuoneisiin aikaisempina vuosina hankkineet käyttäjät saavat kulkukoodin ilmaiseksi kaudelle 2023-2024 palauttamalla vanhan avaimen Uimahalli-Urheilutalon palvelupisteelle. Kulkukoodi ostetaan vuosittain voimassa olevan hinnaston mukaan.

Avantokopin sisätila missä penkit ja naulakot.

Kulkukoodin haltija sitoutuu noudattamaan avantouintikopin käyttöehtoja. Väärinkäyttötapauksissa ja käyttöehtojen noudattamatta jättäessä kulkuoikeus voidaan poistaa. Kulkukoodi on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa edelleen.

Uimahalli-Urheilutalon palvelupisteen aukioloajat

 • Maanantai, keskiviikko, perjantai
  8–20.15
 • Tiistai, torstai
  6.30–19.30
 • Lauantai, sunnuntai
  10–17.15

Lukon käyttö

 • Pukukoppiin sisälle mennessä näppäile numerokoodi ja paina vasemmassa #-nappia.
 • Esineiden oven väliin laittaminen on ehdottomasti kielletty.
 • Lukko on sähköverkossa ja lisäksi lukossa on akut sähkökatkojen varalle.
Sahanlammen avantokopin koodilukko
Koodilukko