Pikkuprovinssin alakoulubändien bändikatselmus ja studioäänitykset tulossa keväällä – ilmoittautuminen auki nyt!

Rumpusetti takanaan välkehtivä ja värikäs seinäkoriste.

Alakoulubändien studioäänitykset Kalevan Navetalla 17.–18.4.


Seinäjoen, Ilmajoen ja Kurikan alakoulujen bändeillä on mahdollisuus käydä äänittämässä 1–2 biisiä studiotila Kammiossa. Äänitys tapahtuu niin, että bändi soittaa biisin/biisit läpi samaan tapaan kuin treenitilanteessakin, mutta kaikki soittimet ja laulut mikitetään ja tallennetaan ammattilaisen toimesta. Muistoksi studiovierailusta jää miksatut biisit, joita kelpaa kuunnella vielä aikuisenakin! Äänityksiin varataan aikaa 2h/ bändi. Äänitysaikoja on jaossa viidelle kokoonpanolle ja ne jaetaan toiveiden mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Äänitysajat: ke klo 9–11, 13–15 ja 17–19, to klo 9-11 ja klo 13-15.

Varhaisella ilmoittautumisella varmistat bändillesi paikan studioon. Ilmoittautuminen suljetaan, kun kaikki paikat on varattu – kuitenkin viimeistään ma 25.3. iltaan mennessä. Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa kysymme ainoastaan osallistuvien bändien määrän sekä yhteyshenkilön yhteystiedot

Ilmoittautumiset bändikatselmukseen ja studioon tapahtuu tästä linkistä.

Pikkuprovinssin bändikatselmus Törnävänsaaressa 16.5.

Perinteinen alakoulujen bändikatselmus järjestetään Seinäjoella Törnävänsaaren Paviljongissa torstaina 16.5. klo 17.30 alkaen. Kaikki Seinäjoen, Ilmajoen ja Kurikan alakouluikäisten bändit ovat tervetulleita lavalle. Ohjelmistoksi riittää 1–3 biisiä.
Pikaisella ilmoittautumisella varmistat bändillesi/bändeillesi paikan Pikkuprovinssin bändikatselmukseen. Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa kysymme ainoastaan osallistuvien bändien määrän sekä yhteyshenkilön yhteystiedot.

Ilmoittautumiset bändikatselmukseen ja studioon tapahtuu tästä linkistä.

Pikkuprovinssin sisällöt ovat maksuttomia ja ne järjestää Lastenkulttuurikeskus Louhimo.