Petra Olli ja Marko Maunuksela Seinäjoki-lähettiläiksi

Petra Olli ja Marko Maunuksela hymyilevät kuvassa.

Yrittäjä, painin maailmanmestari Petra Olli ja yrittäjä, tangokuningas Marko Maunuksela ovat uusia Seinäjoki-lähettiläitä. He kertovat arjestaan kaupungin asukkaina omilla sosiaalisen median kanavillaan. Petralla sisältö painottuu liikunnan puolelle ja Markolla kulttuuriin.

Markkinointipäällikkö Anu Männikkö on tyytyväinen tuoreisiin lähettiläisiin.

– Molemmat ovat valtakunnallisesti tunnettuja ja positiivisia, kiinnostavia persoonia. Haluamme saada luonnollista ja spontaania sisältöä asukkaan arjesta, jota voimme jakaa kaupungin sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi Petra ja Marko ovat mukana myös valtakunnallisessa mainonnassa sekä muussa sisällöntuotannossa. Juuri nyt he näkyvät Paras diili Seinäjoki -kampanjassa.

Petra Olli lähti Seinäjoki-lähettilääksi mielellään.

– Itselleni tärkeitä asioita ovat aitous, luonnollisuus ja todenmukaisuus. En halua tehdä pelkkää markkinointia, vaan oikeaa pohdintaa elinympäristöstäni. Liikunnallinen elämäntapa ja innokas kuntoilu kuuluvat arkeeni. Seinäjoen mahtavat liikuntamahdollisuudet tarjoavat hyvät puitteet pitää kuntoa yllä. Kuntosali löytyy läheltä ja metsikössä pystyy nauttimaan luonnosta ja raikkaasta ulkoliikunnasta. Golfiinkin hurahdin viime kesänä, joten Ruuhikosken golfkenttä on tullut myös tutuksi.

Marko Maunuksela on Petran kanssa samoilla linjoilla siitä, että aito tekeminen on parasta.

– Itse tykkään kaupungilla liikkuessani päivittää sosiaalista mediaa hyvinkin matalalla kynnyksellä. Seinäjoella riittää mielenkiintoisia aiheita ja tekemistä. Kulttuuri ja tapahtumat ovat minulle tärkeitä ja niistä kerron mielelläni.

Anu Männikkö uskoo, että tuleva sisältö tulee olemaan monipuolista.

– Petra ja Marko ovat luvanneet tutustua myös itselleen vieraampiin paikkoihin ja tekemiseen kaupungissa. Voimme siis odottaa mielenkiintoisia sisältöjä.

Markkinointiyhteistyö jatkuu vuoden loppuun saakka. Ehdota meille, mitä toivoisit Petran ja Markon tekevän tai kokevan Seinäjoella sähköpostiosoitteeseen markkinointi@seinajoki.fi.