Osallistu valokuvakilpailuun

Valokuvanäyttelyyn tulevat valokuvat ovat nyt selvillä. Käy antamassa oma äänesi mielestäsi parhaalle valokuvalle 31.10. mennessä. Yleisöäänestyksen voittaja saa osallistua maksuttomasti valitsemalleen kansalaisopiston valokuvaus- tai kuvankäsittelykurssille.

Kaikki valokuvat löydät pdf-tiedostosta. Äänestää voit joko facebook– tai instagram -sivuillamme. Voit myös antaa äänesi sähköpostitse. Lähetä sähköposti osoitteeseen kansalaisopisto@seinajoki.fi aiheella Valokuvakilpailu – yleisöäänestys ja kirjoita viestikenttään kuvan nimi. Äänestäjien kesken arvotaan kansalaisopiston tuotepaketti.

Huom! Valokuvakilpailuun osallistumisaikaa on pidennetty. Voit lähettää kuvasi 30.9.2020 mennessä. Tähän mennessä lähetetyt kuvat huomioidaan myös.

Seinäjoen kansalaisopiston syksyn toiminta aloitetaan uusissa tiloissa Kansalaiskampuksella osoitteesta Kalevankatu 33.

Mikä on mielestäsi kaunein, mielenkiintoisin, tunnelmallisin tai esimerkiksi sinulle merkityksellisin paikka Tammikampusalueella? Osallistu kilpailuun ottamalla valokuva aiheella “Minun Tammikampukseni” ja lähettämällä se meille 30.9.2020 mennessä. Lue valokuvakilpailun tarkemmat säännöt pdf-liiteestä.

Kilpailun säännöt lyhyesti:

  • Ota kuva Tammikampusalueella, Tammikampus käsittää alueen Kalevankadun, Puskantien ja Marttilantien välissä (katso myös alla oleva video Tammikampusalueen toimijoista)
  • Lähetä kuva kansalaisopistolle sähköpostilla valokuvat.sjkopisto@gmail.com 30.9.2020 mennessä
  • Laita sähköpostin aiheeksi “Minun Tammikampukseni”
  • Laita viestiin yhteystietosi ja valitsemasi nimimerkki
  • Määräaikaan mennessä saapuneet kuvat arvioi kansalaisopiston oma tuomaristo
  • Kuvista järjestetään lisäksi yleisöäänestys elokuun lopussa
  • Tuomariston valitsema voittaja saa palkinnoksi 150 euron arvoisen lahjakortin paikalliseen valokuvausliikkeeseen
  • Yleisöäänestyksen voittaja saa palkinnoksi maksuttoman osallistumisen Seinäjoen kansalaisopiston valokuvaus- tai kuvankäsittelykurssille.
  • Voittajat julkistetaan syyskuussa
  • Parhaimmista kuvista kootaan Kansalaiskampuksen ensimmäinen näyttely Kansalaisgalleriaan

Kansalaiskampus pihoineen valmistuu kesän aikana, piha-alueelle voi mennä jo nyt tunnelmoimaan. Otathan huomioon, että tilat eivät ole vielä avoinna yleisölle. Työt ja kuljetukset ovat vielä käynnissä, joten varovaisuutta piha-alueella tulee noudattaa.

Tammikampusalueeseen kuuluvat Seinäjoen kansalaisopisto, MLL, Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto, SeAMK, Ohjaamo, Pakolaistyö, Pilari ja Aimo

Tiedotetta päivitetty 9.10.2020