Osallistu näyttelyyn – tallenna Provinssimuistosi museoon

Äiti, olen hengissä! Seinäjoen museot kaipaa uuteen perusnäyttelyynsä museokeskus Tiklakseen yleisöltä Provinssirockmuistoja.

Yksi henkilö työntää kottikärryjä, joissa istuu kaksi henkilöä.

Onko sinulla hyviä kuvia, tarinoita tai videomateriaalia ikimuistoisimmista rokkihetkistä? Sattuisiko kaapista löytymään mutaprovinssin läpikäyneet tennarit, aikaa nähnyt festariteltta, ranteessa roikkunut mehukattipönikkä tai useissa keikkakuvissa vilahtanut Äiti, olen hengissä -kyltti.

Museokeskus Tiklaksen perusnäyttelyyn keräämme materiaalia ajalta, jolloin Provinssirock avasi festarikesän viikkoa ennen juhannusta ja keesipäät kauhistuttivat asukkaita kaupungin katukuvassa. Smoothiet ja VIP-alueet olivat vielä kaukaista tulevaisuutta. Kaikkien kemuheikkien kaverit, kaivelkaapas komeroita ja muistinystyröitä!

Koska on kesä ja mekin olemme toivottavasti pikkufestareilla, niin laita meille muistosi webropol-linkin kautta niin otamme tarvittaessa yhteyttä!
Kerro muistosi tämän linkin kautta tai lähetä ne sähköpostitse museolehtorille riikka.kaivola-hayry@seinajoki.fi

Muista liittää muistoosi yhteystietosi ja antaa lupa aineiston käyttämiseen.
Mikäli haluat lahjoittaa museolle valokuvia tai esineitä, ota siinäkin tapauksessa yhteys riikka.kaivola-hayry@seinajoki.fi Kiitos muistostasi!

Seinäjoen museoissa suunnitellaan parhaillaan uuden Museokeskus Tiklaksen näyttelyjen sisältöjä. Aivan uusi museokeskus tulee sijaitsemaan Vapaudentie 83:ssa, jossa ovat toimineet mm. Tiklaksen vaatetustehdas sekä viimeisimpänä kansalaisopisto. Museokeskus Tiklas avautuu vuonna 2023.

Provinssikuva: Kalevi A. Mäkinen, Etelä-Pohjanmaan maakuntakokoelma