Osallistu Earth Hour -bingoon!

Teksti Eepos-kirjastojen Earth Hour -bingo.

Seinäjoen kaupunginkirjasto osallistuu Earth Hour -tapahtumaan haastamalla sekä kirjastolaisia että asiakkaita pelaamaan ekotekobingoa. Bingo koostuu 16 arjen ekoteosta. Yhden ruudun voi kuitata esimerkiksi pelastamalla hävikkiruokaa, syömällä kasvis- tai vegaanilounaan tai katsomalla videon kestävästä kehityksestä.

Bingolappua on jaossa kirjaston somessa ja sen voi ladata itselleen tämän tiedotteen liitteestä. Bingoaikaa on 18.–27.3. Kirjasto on koonnut linkkivinkkejä bingon suorittamisen avuksi.

Kirjastossa kuultaisiin mielellään kuinka monta kohtaa bingoon osallistujat ovat saaneet rastitettua. Halutessasi voit kertoa tuloksesta esimerkiksi Twitterissä tai Instagramissa ja tägätä julkaisuun @sjkkirjasto niin voimme vaikka jakaa täytettyjä bingolappuja tai bingosta kertovia päivityksiä. Suoritettujen kohtien määrän voi kertoa meille myös Facebookissa tai sähköpostilla hanna.kotila@seinajoki.fi .

Earth Hour on WWF:n organisoima maailmanlaajuinen ympäristötapahtuma,  jota vietetään lauantaina 26.3. klo 20.30–21.30. Tapahtumaan voi osallistua sammuttamalla valot tunnin ajaksi. Seinäjoella valot sammuvat ainakin Aaltokeskuksesta.

Earth Hour -bingon kohdat