Omatoimiaika käyttöön Kyrkkärin kirjastossa

Vihreä kokolattiamatto, nojatuoli ja useita kirjahyllyjä.

Omatoimiajan käyttöönotto tarkoittaa sitä, että Kyrkkärin kirjastoon pääsee vuoden jokaisena päivänä klo 7–21. Kirjastossa on virkailija paikalla ma, ti ja to klo 8.30–15.30, ke klo 10.00–18.00, pe klo 8.30–14.00 ja arkipyhien aattoina klo 14 saakka. Muina aikoina kirjastoa pääsee käyttämään omatoimisesti.

Omatoimikirjaston palvelut saat käyttöön allekirjoittamalla käyttösääntösopimuksen kirjastossa sellaisena aikana, että virkailija on paikalla. Alle 15-vuotias asiakas pääsee omatoimikirjaston käyttäjäksi tulemalla allekirjoittamaan sopimuksen yhdessä huoltajan kanssa. Tämän jälkeen kirjastoon pääsee näyttämällä kirjastokorttia ovella olevaan lukijaan ja naputtelemalla siihen pin-koodin. Jos M-talon pääovi on lukossa, niin myös siitä pääsee sisään kirjastokortin tunnuksilla.

Kirjastossa on automaatit, joilla voit lainata ja palauttaa omatoimiaikana. Tietokoneet ovat käytössä ja niille kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin kirjastoon sisällekin. Omatoimiaikana voit noutaa myös varauksia. Varaukset on järjestetty hyllyyn henkilökohtaisen varausnumeron mukaan, ja se löytyy varauksen saapumisilmoituksesta. Kopiointi ei ole tällä hetkellä mahdollista omatoimiaikana.