Nuorten kesätyöpaikat Seinäjoen Liikuntapalveluilla

Uimaharta järven rannalla. Rannalla ihmisiä. Taivaalla poutapilviä.

Vuoden 2024 kesätyöpaikat on haettavissa 5.2.–10.3.2024 välisen ajan osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain SEI-01-7-24.
Työpaikat näkyvät järjestelmässä viimeistään haun alkaessa.

Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti!

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voivat päästä myös yli 24-vuotiaat. Liikuntapalveluilla on töitä tarjolla rantavalvojana, uimakouluopettajana, uimakouluavustajana sekä liikunta-alueilla liikuntapaikkojen kunnossapidossa. Työn kesto vaihtelee paikasta riippuen kahdesta viikosta koko kesään.

15–17-vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat

Uimakouluavustaja

2 viikkoa, alku- ja loppukesä. Uimakouluavustajat toimivat uimaopettajan apulaisina, huolehtivat uimakoululaisista Urheilutalon yläaulasta allastiloihin ja takaisin. Auttavat lapsia pukeutumisessa, suihkutiloissa ja altaalla.

18–24-vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat

Osaan paikoista mahdollista päästä myös yli 24-vuotiaat.

Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt

5-10 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kantakaupunki, Nurmo, Peräseinäjoki ja Ylistaro. Kentät ja ulkoliikunta-alueet, mahdollisesti kaksivuorotyö, vaaditaan vähintään B-ajokortti, jonka ajokoe on suoritettu manuaalivaihteisella ajoneuvolla. Valitulta edellytämme säänkestävyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja erilaisiin työtehtäviin.

Rantavalvoja

4-5 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kyrkösjärvi, Sahanlampi, Tanelinranta ja Kalajärvi (Peräseinäjoki). Hakijamäärästä riippuen valvontaa saattaa olla vain osalla edellä mainituista rannoista. Rantavalvojan tehtäviin kuuluu valvoa rannalla turvallisuutta ja järjestystä sekä yleistä siisteyttä. Vaaditaan rantavalvojan pätevyys tai vähintään testiuinnin läpäiseminen. Tutustu ennen hakemista testiuinnin vaatimuksiin, jotka löydät Suomalaisen Vesiliikuntainstituutin sivuilta. Siirry Vesiliikuntainstituutin sivuille http://vesiliikunta.siirrot.neutech.fi/files/pdf/testiuinti.pdf. Valitulta edellytämme säänkestävyyttä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta, rohkeutta sekä vastuullisuutta.

Uimaopettaja

4-5 viikkoa. Alku- ja loppukesä. Vaaditaan uimaopettajan pätevyys. Kesäuimakoulut järjestetään uimahallissa 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Uimaopettajan paikkaan luetaan eduksi työkokemus soveltavasta uinninopetuksesta.
Lisätietoja uimaopettajan pätevyysvaatimuksista löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta https://suh.fi/koulutukset/uimaopettajakoulutus/.