Neljä avointa työpaikkaa pääkirjastossa

Tiiviissä ryhmässä seisovia ihmisiä.

Nyt olisi töitä tarjolla yhdessä Suomen kauneimmista kirjastoista, osana ammattitaitoista työyhteisöä. Olemme innostava ja jatkuvasti kehittyvä lukutaitojen, digitaitojen ja hyvinvoinnin edistäjä. Haemme informaatikkoa, palvelupäällikköä, kirjastovirkailijaa ja digineuvojaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Alta voit lukea tarkemmat tiedot haettavana olevista paikoista. Paikkoja haetaan Kuntarekryssä ja hakuaika päättyy keskiviikkona 8.3. klo 12.

Palvelupäällikkö

Toimit lähiesimiehenä aikuisten palvelujen yhdeksälle työntekijälle. Aikuisten monipuoliset lukutaidot ovat työkenttääsi. Suunnittelet, kehität ja koordinoit siihen liittyviä palveluja, tapahtumia sekä verkkosisältöjä. Valitset aikuisten kaunokirjallisuuden yhteiseen kokoelmaan. Työhön kuuluu asiakaspalvelua ja neuvontaa.
Lue lisää

Kirjastovirkailija

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, neuvonta ja hyllytys. Huolehdit aikakauslehtien saapumisvalvonnasta sekä asiakkaille lähetettävistä viesteistä. Osallistut saapuvan aineiston vastaanottoon ja lainauskuntoon saattamiseen. Huolehdit toimistotarvikevarastosta ja sen täydentämisestä.
Lue lisää

Informaatikko

Ylläpidät ja kehität kirjaston tietojärjestelmiä, automaatiota ja digilaitteita. Olet yksi kirjastojärjestelmän pääkäyttäjistä. Suunnittelet, organisoit ja kehität digitukea osana digituen verkostoa. Opastat ja ohjaat digilaitteiden käytössä, tiedonhaussa ja kirjaston sähköisten palvelujen käytössä. Perehdytät muuta henkilökuntaa tietotekniikan käyttöön. Olet yhteyshenkilö kaupungin tietohallintoon sekä järjestelmä- ja laitetoimittajiin. Työhön kuuluu asiakaspalvelua ja neuvontaa.
Lue lisää

Digineuvoja

Ohjaat ja opastat asiakkaita tietotekniikan ja sähköisten palveluiden käytössä sekä tiedonhaussa. Opastat kirjastossa käytettävien laitteiden käytössä (mm. 3D-tulostin, grafiikkatyöpiste, digitointilaitteet). Toteutat digitaitoja edistäviä tapahtumia ja koulutuksia. Osallistut digiopastusten suunnitteluun informaatikon johdolla. Toimit pääkirjastosta käsin, mutta opastat asiakkaita digiasioissa myös etänä sekä lähikirjastoissa paikan päällä.
Lue lisää

Lisätietoja antavat

kirjastotoimenjohtaja Kirsti Länsikallio, kirsti.lansikallio@seinajoki.fi p. 044 754 1621
lähipalvelujohtaja Mia Penttala-Salli, mia.penttala-salli@seinajoki.fi p. 044 754 1780