Louhimo julkistanut pariakrobatia- ja parkour-videot

Lastenkulttuurikeskus Louhimo on julkaissut uudet pariakrobatia- ja parkour-videonsa! Innostavat ja opettavaiset videot ovat saatavilla Louhimon kotisivuilla. Videoiden avulla lapset ja nuoret voivat opetella itsenäisesti sirkustaitoja sekä luovaa liikkumista. 

Viime vuosina kiinnostus sirkusharrastusta ja parkouria kohtaan on kasvanut huomattavasti. Lastenkulttuurikeskus Louhimo haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua sirkustaiteeseen ja parkouriin. Pariakrobatia ja parkour ovat kaksi suosittua ja energistä lajia, jotka tarjoavat harrastajille sopivasti haasteita ja onnistumisen kokemuksia. 

”Videoiden tarkoituksena on madaltaa kynnystä harrastuksen pariin. Toivomme, että videot kannustavat kokeilemaan ja kehittymään”, Louhimon lastenkulttuurituottaja Omar Zouiter kertoo. Videoilla ammattitaitoiset ohjaajat opastavat askel askeleelta ja tarjoavat vinkkejä ja harjoituksia, jotka auttavat kehittämään kehonhallintaa, voimaa ja notkeutta. Pariakrobatia keskittyy yhteistyöhön ja luottamukseen toisen kanssa, kun taas parkour tuo mukaan vauhtia, liikkuvuutta ja luovuutta.

Louhimo haluaa kannustaa kaikkia löytämään oman sisäisen sirkustaiturinsa ja nauttimaan liikunnan ja taiteen yhdistämisestä. Sirkus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ilmaisulle ja luovuudelle sekä edistää terveyttä ja hyvinvointia. ”Kutsummekin kaikki lapset ja nuoret tutustumaan pariakrobatian ja parkourin maailmaan Louhimon Youtube-kanavalla”, Zouiter päättää. 

Lisätietoja ja videot löydätte Lastenkulttuurikeskus Louhimon Youtube-kanavalta