Lisää horsmia torille

Tänä kesänä kaupungin keskustassa ilahduttavat värikkäät horsma-kuosit. Kuosit on suunnitellut markkinointitoimisto Keinon art director Katri Korpela. Korpela käyttää luovuutta työssään ja taiteilee myös vapaa-aikanaan. Hän tarttui kesäkuosihaasteeseen mielellään.

-Seinäjoen kesäkuosit syntyivät toiveesta saada keskustaan jotain kesäistä ja kasveihin liittyvää. Horsma kuvituksen pääosassa oli siis luonnollinen idea torilla seisovan patsaan kaveriksi. Pidän itse yksityiskohdista, joten halusin lähestyä myös tätä aihetta yksityiskohtien ja lähikuvien kautta. Kuvitustyyli on myös omalle taiteelleni ominaista yhdistelmää realismia ja sarjakuvatyyliä, Korpela kertoo.

Markkinointipäällikkö Anu Männikön mukaan keväällä tehdyssä asukaskyselyssä nousi esiin toive viihtyisämmästä keskustasta. -Korona-talven jälkeen kaipaamme iloa ja kaunista ympäristöä. Toivomme näiden värikkäiden kuosien piristävän niin kaupunkikeskustaa kuin ihmisten mieliäkin. Kuosit näkyvät Keskustorilla ja kaupungin markkinointiviestinnässä kesän ajan.

Lisätietoja markkinointipäällikkö Anu Männikkö, p.044 418 1119.

Seinäjoen keskustori, jossa pylväissä värikkäitä horsma-lippuja.