Liikuntapalveluiden kesäjumpat

Kuvassa istuu ihmisiä jumppaamassa puisessa katsomossa. Taustalla ohjaaja ja joki.

Järjestämme monipuolista liikuntaa kesän aikana kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Ryhmät kokoontuvat ajalla 17.6.-2.8.2024, mikäli ryhmän kohdassa ei toisin mainita. Ryhmät ovat maksuttomia.

Maanantai

 • 10–10.45 Lavis – lavatanssijumppa
  Tanelinrannan koulun kenttä: Lehmustie 4, Hyllykallio
  Lavis-lavatanssijumppa on helppo, hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan astuu varpaille! Sopii myös aloittelijoille.
 • 13.30–15 Jouppilanvuoren ulkokuntosali
  Jouppilanvuoren ulkokuntoilualue: Jouppilanvuorentie 66, Seinäjoki
  Jokaisella kerralla tehdään monipuolinen koko kropan treeni hyödyntäen ulkokuntosalin välineitä ja oman kehon painoa. Piipahda vain hetkeksi, tai vietä koko aika kanssamme liikkuen. Sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille.

Tiistai

 • 10–11 Porrastreeni
  Joupiskan kuntoportaat: Lakeudentie 20, Seinäjoki
  Porrastreenit on tehokas tapa nostaa kuntoa ja parantaa lihasvoimaa. Monet hyödyntävät portaita vain ylös ja alas kävelyyn, mikä on itsessään hyvä treeni. Ohjatussa porrastreenissä on tarkoituksena antaa vaihtelua tasavauhtiselle etenemiselle ja uutta näkökulmaa portaiden hyödyntämiseen.
 • 12.30–13.15 Penkkijumppa
  Kampusrannan penkit: Kalevankatu 37, Seinäjoki
  Hyväntuulinen, matalan kynnyksen kuntoliikuntaryhmä, jossa liikutaan oman kunnon mukaan. Liikkeet tehdään pääosin istuen.

Keskiviikko

Torstai

 • 9.30–10.15 Kahvakuula
  Frami: Kampusranta, Seinäjoki (Framin ja joen välinen alue)
  Ohjatun kahvakuulaharjoituksen tarkoituksena on tutustua erilaisiin kahvakuulalla tehtäviin liikkeisiin ja varmistua liikkeiden oikein tekemisestä. Jokaisella kerralla tehdään monipuolinen koko kehoa kuormittava harjoitus. Voit ottaa oman kahvakuulan mukaan, mutta kahvakuulia on kyllä saatavilla myös treenipaikalla.
 • 10.30–11.15 Venyttelyjumppa
  Kampusrannan penkit: Kalevankatu 37, Seinäjoki
  Venytellään vartalo vetreäksi, vahvistetaan lihaskuntoa ja harjoitetaan tasapainoa. Liikkeet tehdään seisten ja penkillä istuen.
 • 13.30–15.00 Hyllykallion ulkokuntosali
  Hyllykallion kuntoradan ulkokuntosali (lähellä osoitetta Kontiontie 10, Hyllykallio)
  Jokaisella kerralla tehdään monipuolinen koko kropan treeni hyödyntäen ulkokuntosalin välineitä ja oman kehon painoa. Piipahda vain hetkeksi, tai vietä koko aika kanssamme liikkuen.

Perjantai

 • 9.30–10.30 Juoksukoulu (5.7.-19.7.)
  Jouppilanvuoren kuntorata: Jouppilanvuorentie 66, Seinäjoki
  Juoksukoulu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan juoksemalla. Juoksukoulun tarkoituksena on lisätä tietoa oikeista juoksumääristä ja juoksuvauhdeista. Lisäksi käydään läpi juoksun tekniikkaa. Juoksukoulussa tehdään myös juoksua tukevia kävely-, lihaskunto- sekä koordinaatiota parantavia harjoitteita. Sinun ei tarvitse olla kokenut juoksija osallistuaksesi.
 • 10-11.30 Peräseinäjoen perheliikunta non-stoppina
  Peräseinäjoen keskusurheilukenttä: Urheilutie 4, Peräseinäjoki
  Koko perheelle sopivaa hauskaa tekemistä toimintapisteiden muodossa. Perheliikuntaan ovat tervetulleita myös mummat ja paapat lapsenlapsineen. Piipahda vain hetkeksi, tai vietä koko aika kanssamme liikkuen.