Lasten ja nuorten joulurauhan julistus Tammikampuksella pe 10.12. klo 18

Seinäjoen kansalaisopisto, MLL Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto sekä SeAmk/Kulttuurituotanto järjestävät perjantaina 10.12. klo 18.00 Lasten ja nuorten joulurauhan julistus-tapahtuman Tammikampuksella.

Julistuksen tulee lukemaan kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä, yhdessä nuorten kanssa. Julistus luetaan opiston parvekkeelta, sisäpihan puolella. Ohjelmassa on myös musiikkiopiston Lauluflikat-kuoron esiintyminen Mervi Laakson johdolla sekä kansalaisopiston muskariryhmien esiintyminen Liisa Talvion ja Satu Nissisen johdolla sekä trumpettifanfaari ja Tonttuluolan orkesterin jouluista musisointia. Kaikki esitykset ovat ulkona ja tapahtumaa seurataan opiston sisäpihalla, jossa on mahdollista pitää turvavälit. Tulethan paikalle vain terveenä.

MLL on kutsunut paikalle myös Joulupukin, joka on tavattavissa ennen tapahtumaa Kivirikon talon liepeillä. Joulupukki on ikänsä puolesta riskiryhmää ja jos koronatilanne kovasti pahenee, hän saattaa joutua jäämään Korvatunturille.

Seuraamme Avi:n tiedotusta ja ohjeistuksia ja tapahtumaan tehdään tarvittaessa muutoksia. Tapahtumasta lisää facebook-tapahtumassa.

Tammikampus

Tammikampus koostuu vanhan lääninsairaalan rakennuksista Puskantien, Keskuskadun ja Kalevankadun päässä. Rakennuksissa toimivat mm. Kansalaisopisto, Musiikkiopisto sekä MLL.

Autoille parkkitilaa on eniten Kalevankadun puolella.