Kutsu Markkinavuoropuheluun

Kutsu koskee Seinäjoen kaupunkiliikennettä, joka toteutetaan alueellisena käyttöoikeussopimuksena.

Seinäjoen kaupunki kutsuu kiinnostuneet palveluntuottajat markkinavuoropuheluun, joka järjestetään Teams-tilaisuutena ke 08.02.2023 klo 12:00-14:00. Tilaisuudessa esitellään luonnos tulevasta hankinnasta ja sen aikataulusta.

Tilaisuudessa esitettävä materiaali jaetaan osallistujille tilaisuuden jälkeen. Osallistujilla on mahdollisuus kommentoida tai esittää kysymyksiä tilaisuudessa. Kirjalliset kommentit ja kysymykset tulee esittää Tarjouspalvelu.fi -portaalin kautta viimeistään ke 15.2.2023 klo 14:00.

Palveluntuottajia pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen sähköpostitse osoitteeseen heini.peltonen@seinajoki.fi pe 03.02.2023 klo 14:00 mennessä. Sähköpostin otsikkokenttään pyydetään kirjoittamaan ”Kaupunkiliikenteen markkinavuoropuhelu”. Kiinnostuneita palveluntuottajia pyydetään ilmoittamaan yrityksen nimi, tilaisuuteen osallistuvien henkilöiden nimet ja sähköpostiosoitteet sekä ilmoittajan yhteystiedot. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostina Teams-linkki sekä tilaisuuden tarkempi sisältö.

Tämä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan ilmoitus markkinavuoropuhelusta. Tilaisuuteen osallistuminen ei sido palveluntuottajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen eikä tilaisuuteen tulematta jättäminen sulje pois osallistumista tarjouskilpailuun. Ennakoiva markkinakartoitus ei sido ketään siihen osallistuvaa tahoa.

Markkinavuoropuheluun osallistuneille ei makseta korvausta tilaisuuteen osallistumisesta.