Kirjaston kesäkampanjat

Osallistu kirjaston kesäkampanjoihin! Tarjolla lukuhaasteita, Eepos-bingo ja lukupeli.

Eepos-bingo

Eepos-kirjastojen kesäbingo haastaa käyttämään kirjastoja monipuolisesti. Bingoruudun saa rastitettua esimerkiksi käymällä kirjastossa ystävän kanssa, katsomalla elokuvia Kirjastokinosta tai ottamalla selfien kirjastossa. Bingolappuja saa pääkirjastosta sekä Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen kirjastoista.

Bingo voimassa

  • Pääkirjastossa 31.8. asti, bingolapun kirjastoon 4.9. mennessä palauttaneiden kanssa arvotaan pieni palkinto. Lappua ei tarvitse saada täyteen.
  • Peräseinäjoella 31.8. asti, kirjapalkinto bingolapun palauttaneiden kesken.
  • Ylistarossa 31.8. asti.
  • Nurmossa 30.6. asti.

Lukujengi ja kultaisen kirjan metsästys

Lukukampanja ja -peli on suunnattu perheille ja alakouluikäisille. Suorita pelilaudan tehtävät yksin tai koko perheen voimin, palauta passi kirjastoon 31.8. mennessä ja osallistut palkintojen arvontaan. Pelilautamonisteita saa pääkirjastosta sekä Nurmon ja Peräseinäjoen kirjastoista.

Pelillä on myös omat nettisivut

Peruskouluikäisten kesälukuhaaste

Kesälukuhaasteessa on kymmenen kohtaa, esimerkiksi lue kirja, jossa on mukana eläimiä tai lue kirja, jossa matkustetaan. Haastemonisteita saa pääkirjastosta, Nurmosta, Ylistarosta ja Peräseinäjoelta. Haaste on voimassa 31.8. asti. Haasteen palauttaneiden kesken on arvontaa pääkirjastossa, Nurmossa ja Ylistarossa.

Ylistaron oma lukupassi

Ylistaron kirjastolla on lapsille oma lukupassi, jota voi täyttää 31.8. asti. Sen palauttaneiden kesken arvotaan palkinto.