Kirjastolle on avattu uudet nettisivut

kirjahyllyjä ja lukupöytä.

Kirjaston uudet sivut avattiin 17.3. ja ne löytyvät osoitteesta http://kirjasto.seinajoki.fi/. Etusivulla on tuttuja elementtejä vanhoilta sivuilta, esimerkiksi tiedotteet ja tapahtumien tiedot. Ihmisiä, kirjoja, elämää -blogia on tuotu paremmin esille nostamalla se tiedotteiden rinnalle.

Kirjastot ja aukioloajat -sivulla on kootusti kaikkien toimipisteiden yhteystiedot. Sieltä näkee myös kirjastojen päiväkohtaiset aukioloajat ja mahdolliset omatoimiajat.

Kirjaston asiakkaana -osio tarjoaa tietoa kirjaston peruskäyttöön: miten saan kirjastokortin, mitä kirjastosta voi lainata ja miten pitkät ovat laina-ajat. Sieltä löytyy tietoa myös digiopastuksesta ja kaukopalvelusta. Sivuille on koottu nyt tietoa myös kirjaston toimipisteiden esteettömyydestä.

Sivuilla on oma osionsa kasvattajille ja opettajille, jossa on tietoa esimerkiksi ryhmien palveluista, aineistopakettien tilaamisesta ja lukudiplomeista. Innostu lukemaan -osioon on koottu kaikille asiakkaille tarkoitettuja palveluja lukemiseen liittyen. Siellä on esimerkiksi tietoa lukuhaasteesta ja lukuneuvoja-palvelusta. Tilat ja yhteistyö -osioon on koottu tietoa kirjastojen tarjoamista tiloista, laitteista ja yhteistyömahdollisuuksista.

Kirjaston palveluihin voi tutustua myös englanniksi.

Uudistuksen tavoitteena oli saada asiakkaiden käyttöön selkeät ja saavutettavat sivut. Onnistuimmeko tässä? Voit antaa palautetta ja kehittämisehdotuksia tällä lomakkeella.