Pikkusalonki avautuu vuokrattavaksi – Kartanon tapahtumakesän avajaiset 8.6.

Kartanon pikkusalongin vuokrausta pilotoidaan kesällä 2024.

Tänä kesänä kaupunki pilotoi Törnävän kartanolla pikkusalongin vuokrausta. Aiemmin käyttämätön varastohuone on kunnostettu 1800-luvun hengen mukaiseksi. Tilassa on alkuperäinen lattia, joka on nostettu esiin ja kunnostettu.

Pikkusalonkia voi varata käyttöönsä erillistä korvausta/vuokraa vastaan kartanokahvilan aukioloaikoina kesäkaudella 2024. Ensimmäinen mahdollinen varauspäivä on kesäkauden avajaisten jälkeen ke 12.6. ja viimeinen 16.8. Pikkusalonki ei ole varattavissa kartanokahvilan aukioloaikojen ulkopuolelta. Aukiolot voi tarkistaa täältä.  

Pikkusalongin vuokra: 70 €/ensimmäinen tunti ja 50 €/seuraavat alkavat tunnit (sis. alv 24%).

Pikkusalongin varausprosessista löytyy tarkat ohjeet osoitteesta: https://www.seinajoki.fi/etusivu/tornavan-kartano/pikkusalongin-vuokraus/

Pikkusalonkiin voi tilata kahvilapalveluja ottamalla yhteyttä kartanokahvilaan. Yhteystiedot löytyvät heidän sivuiltaan: https://www.kakkukeidas.fi/tornavan-kartanon-kahvila/

Törnävän kartanolta kuva, jossa on lamppu, pöytä ja kaksi tuolia
Kuvituskuva kartanolta (tämä ei ole pikkusalonki, koska sitä remontoidaan vielä)

Törnävän kartanon ja Etelä-Pohjanmaan museon tapahtumakesän avajaiset

Tapahtumakesän avajaisia vietetään 8.6. klo 10-16. Kartanon kesäkahvila on auki tapahtuman ajan ja takapihalla on vohvelikahvila. Kartanon ja Liinamaan pihoilla on ohjattuja vanhan leikkejä lapsille. Alueen museon rakennukset ja näyttelyt ovat auki koko päivän. Kartanolla voi tutustua uuteen pikkusalonkihuoneeseen.

Tästä linkistä voit tutustua avajaisten tarkempaan ohjelmaan.

Tulevalla kesäkaudella kartanolla on jälleen luvassa erilaisia tapahtumia, näytöksiä, musiikkiesityksiä, opaskierroksia yms. Kartanon www-sivuilta ja kartanon facebook-sivustolta löytyy tietoa pitkin kesää.

Kartanon tapahtumakesän avajaisten mainos 2024
Kartano

Facebook: @tornavankartano

Kartano

Seinäjoen kaupunki toteuttaa Törnävän kartanolla kokeilukulttuuria, jossa kevyillä pilotoinneilla kokeillaan erilaista kartanolle sopivaa toimintaa. Kokeiluilla pyritään joustavasti vastaamaan kaupunkilaisten toiveisiin liittyen kartanon käyttöön. Kaupunki on kiinnostunut yhteistyökumppanuuksista, joilla pyritään hyödyntämään aluetta ja elävöittämään sitä kiinnostavilla tapahtumilla ja toteutuksilla.

Kaupunki ei osta maksullisia esityksiä tai tapahtumia, mutta yhteistyökumppanuudesta kiinnostuneet tahot voivat ottaa yhteyttä Seinäjoen kaupungin konsernipalveluihin anita.stenfors@seinajoki.fi.