Kärjen hammashoitola on muuttanut keskustaan

Seinäjoen keskustaan avattiin uusi kaupungin hammashoitola maanantaina 19.10.2020. Hoitolan nimeksi on valikoitunut Puistolan hammashoitola, koska se sijaitsee Keskuspuistoa vastapäätä osoitteessa Keskuskatu 13 B, 2. kerros. Syy uuden hammashoitolan avaamiseen on kaupungin suun terveydenhuollon krooninen tilapula. Kärjen hammashoitolan henkilökunta ja potilaat siirtyvät uuteen Puistolan hammashoitolaan, jossa on yhteensä 7 vastaanottoa ja välinehuolto. Maksullisia pysäköintipaikkoja on kyseisen kiinteistön edessä kadun varressa ja maksuttomia kiekollisia p-paikkoja löytyy entisen Anttilan parkkipaikalta. Puistolan hammashoitola on toiminnassa perhepalvelukeskus Aallokon avaamiseen asti, Aallokkoonhan on suunniteltu siirtyväksi suun terveydenhuollon palveluista Keskushammashoitola, Kasperin ja tämä uusi Puistolan hammashoitola.

Seinäjoen kaupungin lomautukset koskevat myös suun terveydenhuollon henkilökuntaa. Koska vastaanottoajat menevät tällä hetkellä jo kauas, joudumme siirtämään joidenkin potilaiden aikoja mahdollistaaksemme osa-aikaiset lomautukset syksyllä.

Ikävä kyllä vastaanottoaikamme menevät tässä kysyntätilanteessa todella kauas. Joten siitä puhelimessa tai edellisellä vastaanottokäynnillä sovitusta ajasta kannattaa pitää huolta tai sitten peruuttaa vastaanottoaika edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Peruuttamattomia poisjääntejä on yhä liikaa.

Muista harjata hampaat kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla ja mieti, mitä, milloin ja kuinka usein laitat suuhusi ja palkitse itsesi ruokailujen jälkeen ksylitolilla.