Kansalaisopiston lukuvuoden 2020-2021 kursseille ilmoittautuminen

Nyt on aika astua ulos ja kokea uuden Kansalaiskampuksen sekä muiden kansalaisopiston toimipaikkojen opinnot. Uusi lukuvuosi on alkamassa ja ilmoittautumispäivä lähestyy. Odotamme innolla tulevaa lukuvuotta.

Ilmoittaudu rohkeasti kursseille! Pyrimme ottamaan huomioon mahdollisesti muuttuvan koronatilanteen ja laskutamme kursseja tavallista myöhemmin, vasta marraskuussa. Mikäli koronamääräykset edellyttävät kurssitoiminnan keskeyttämisen tai lopettamisen, laskutus tapahtuu kokoontumiskertojen perusteella (laskutus vähintään 10 euroa). Otathan kuitenkin huomioon, että normaalit peruutusehdot ovat voimassa, osallistujan omasta syystä tehtävä peruminen tulee tehdä viimeistään 8 päivää ennen kurssin alkua. Turvavälien turvaamisen takia opetusryhmien kokoja on pienennetty. Kannattaa siis ilmoittautua jonoon, koska koronatilanteen helpottaessa ryhmäkokoja voidaan mahdollisesti kasvattaa.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 17.8. klo 15.00 porrastettuna ainekohtaisesti. Ilmoittautuminen puhelimitse ja paikan päällä klo 15.00-17.00. Suosithan kotona tehtävää netti-ilmoittautumista, mikäli suinkin mahdollista. Jos ilmoittautuminen ei onnistu itseltä, varmista jo etukäteen, että saat tarvittaessa apua läheiseltäsi. Voit myös ilmoittautua puhelimitse numeroon 06 416 2440, mutta varauduthan ruuhkaan ja odotukseen.

Ilmoittautuminen porrastetusti aineryhmittäin

– klo 15.00 alkaen kädentaidot ja tanssi

– klo 15.30 alkaen liikunta

– klo 16.00 alkaen kuvataide ja musiikki

– klo 16.30 alkaen tietotekniikka, jooga, kielet, luennot ja muut aiheet

Ilmoittautuminen onnistuu myös ohjatusti uudella Kansalaiskampuksella, opiston tietokoneilla, uudessa osoitteessa Kalevankatu 33 (seuraathan ilmoitteluamme mahdollisesta muutoksesta). Otamme turvallisuusohjeet huomioon, joten varaudu odottamaan turvaväliohjeistusta noudattaen. Odota Kalevankadun puoleisella B ovella. Otamme sisään kerrallaan vain niin monta ilmoittautujaa, kuin koneita on yhtäaikaisesti käytettävissä. Näppäimistöt ja hiiret desinfioidaan jokaisen käyttäjän jälkeen. Pesethän kätesi ilmoittautumaan tullessasi vedellä ja saippualla. Suosittelemme käyttämään kasvosuojainta jo sisään tullessa.

Ethän tule paikan päälle ilmoittautumaan, jos olet sairas tai oireinen tai olet ollut ulkomailla kahden viikon sisällä.

Riskiryhmäläisiä kehottamme hoitamaan ilmoittautumisen puhelimitse tai netti-ilmoittautumisella. Opiston tiloissa voi oleskella vain ilmoittautumisen vaatiman ajan. Mikäli ilmoittaudut useamman aineryhmän kursseille, väliajan odotus erikseen määrätyissä tiloissa.

Seinäjoen alueen kirjastoissa on myös mahdollista ilmoittautua käyttäen kirjaston asiakaskoneita. Ohjattua ilmoittautumista on mahdollista saada ainakin Apilakirjaston Jaaksi 3-huoneessa 17.8. klo 15-17.

Aiemmasta poiketen kulttuuri- ja liikuntaseteleillä maksaminen sekä ”todistus työnhaun voimassaolosta”-lomakkeen toimittaminen Kansalaiskampuksen asiakaspalveluun vasta lokakuun 2020 aikana.

Muistathan, että kursseille voi ilmoittautua läpi lukuvuoden. Tervetuloa valitsemaan juuri sinua voimaannuttava kurssi!