Kansalaiskampuksen KevätKekkerit 22.4. – iloa kevään odotukseen!

Kansalaiskampuksen Kevätkekkerit lauantaina 22.4. klo 10-17 , Kansalaiskampus, Kalevankatu 33

Tänä keväänä perinteisen kevätnäyttelyn sijaan Seinäjoen kansalaisopistolla järjestetään KevätKekkerit 22.4.2023 klo 10–17. Tapahtuma on Kansalaiskampuksella sekä Tammikampusalueella (Kalevankatu 33). Kyseessä on keväinen juhla, jossa esille pääsevät kansalaisopiston harrastajat, opiskelijat, opettajat ja muu henkilökunta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Katso koko ohjelma KevätKekkerien näyttelyohjelmasta.

KevätKekkerit tapahtumassa kokoonnutaan yhteen, iloitaan kevään tulosta ja nähdään mitä ryhmissä on vuoden aikana yksin ja yhdessä saatu aikaiseksi. Tapahtuma on samalla kansalaisopiston kevään päätösjuhla, jonne kaikki kiinnostuneet kutsutaan mukaan nauttimaan hyvästä tunnelmasta, musiikista, luennoista ja yhdessä olosta. Aikataulut ja päivän ohjelman näet oheisesta aikataulusta.

Tapahtuman aamupäivä on varattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille, mutta kaikki ovat toki tervetulleita paikalle heti aamusta. Päivä aloitetaan klo 10 ja aamun aikana voi piipahtaa muskarituokioissa, piirtää omaa taidetta, tutustua Kaverikoiriin tai vaikka osallistua Iloa ilmaisusta teatteripajaan. Iltapäivä jatkuu työpajojen ja työnäytösten merkeissä. Päivän aikana voi osallistua mm. teatteripajoihin, taukojumppaan, digiopastukseen tai vaikka selfiepajaan. Myös kielistudioon ja kuntosaliin on mahdollista käydä tutustumassa. Tapahtuman aikana voi myös nähdä erilaisia kädentaitojen työnäytöksiä ja päästä tutustumaan vuoden aikana syntyneisiin töihin. Myös musiikkia on kuultavissa Tammi-kahvilassa.

Klo 12 ja 14 pääsemme kuulemaan päivän pääpuhujaa, tv:stä tuttua toimittaja-kirjailija Kimmo Ohtosta ja hänen ajatuksiaan elinikäisestä oppimisesta luennoilla ”Sopivasti keskeneräinen projekti”.
Luennoissaan Ohtonen pohtii elinikäisen oppimisen merkitystä nykymaailman myllerryksien keskellä. Kimmo kertoo tulleensa vuosien tutkimustyön tuloksena siihen johtopäätökseen, että tieto voi lisätä tuskaa, mutta samalla se voi myös lisätä ihmisen hyvinvointia. Luennoille ennakkoilmoittautuminen opistopalvelut.fi/seinajoki -verkkosivustolla.

Kimmo Ohtonen tuli koko kansan tietoisuuteen syksyllä 2012 uimalla Saimaan päästä päähän saimaannorppien puolesta. Huima tempaus saimaannorppien olojen parantamiseksi palkittiin vuonna 2013 Kultaisella Venlalla vuoden tv-tekona ja samalla Kimmo tuli uineeksi myös suomalaisten sydämiin.

KevätKekkerit kutsuu meidät kaikki tutustumaan kansalaisopistoon, sen toimintaan ja ihmisiin sekä aistimaan keväistä tunnelmaa ja viettämään aikaa yhdessä. Koko päivän avoinna olevasta Tammi-kahvilasta voi ostaa virvokkeita ja kampuksen alueella on myös hattaraa myynnissä. Vietetään yhdessä mukava keväinen päivä!

Olette lämpimästi tervetulleita mukaan!