Joupin kerhotalo tarjoaa mahdollisuuksia harrastus- ja järjestötoimintaan

Joupin kerhotalo on ruskea tiilitalo Framin alueella.
Uudistettu Joupin kerhotalo tarjoaa järjestöille ja yhdistyksille mahdollisuuksia erilaisten tilaisuuksien ja harrastustoiminnan järjestämiseen. Kerhotaloa voi varata järjestöt ja yhdistykset, joiden toiminta on suunnattu ikäihmisille, maahanmuuttajille tai muille erityisryhmille. Tilojen käyttö on varaajalle maksutonta. Joupin kerhotalo sijaitsee osoitteessa Jouppilantie 23.

Millaista toimintaa kerhotalolla voi järjestää?

Kerhotalossa on sali, jossa on hyvä järjestää esimerkiksi kokouksia, jumppaa, tanssia tai muuta musiikkiin liittyvää toimintaa. Talosta löytyy myös keittiö ja ruokailutila pöytäryhmineen, jossa voivat kokoontua esimerkiksi erilaiset käsityöryhmät sekä taide- tai askartelupiirit.

Keittiössä on kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro, jotka ovat varaajan käytössä. Tarjoilua varten tilan käyttäjät tuovat mukanaan omat kertakäyttöastiat.

Koko kerhotila eli sali, keittiö ja ruokailutila varataan yhdelle varaajalle kerrallaan. Tällöin esimerkiksi kokous salissa ja kahvitus sen jälkeen ruokailutilassa onnistuvat helposti.

Miten kerhotaloa varataan?

Viikoittaiset vakiovuorot tulevat jakoon kaksi kertaa vuodessa.

Vakiovuorojen haku syksylle 2024, on nyt avoinna Timmissä.

Nyt haettavissa vuorot ajalle 5.8-22.12.2024. Hakuaika on 27.5-8.6.2024.

Kirjaudu/ rekisteröidy Timmiin: https://varaukset.seinajoki.fi


Ohje varauksen tekoon
Kirjaudu sisään järjestelmään ja valitse oikea rooli: yksityishenkilö/ organisaation yhteyshenkilö ja siirry varauskalenteriin. Valitse vasemmalle aukeavasta resurssit-välilehdeltä (talo) joupin kerhotila joko kohdasta rakennus tai tila.

Viikoittaisten vuorojen lisäksi kerhotaloon voi varata yksittäisiä vuoroja. Yksittäisiä vuoroja kevätkaudelle voi varata sähköpostitse tai puhelimitse teija.makinen@seinajoki.fi, p. 040 824 1190.

Syksyn yksittäisiä vuoroja voimme jakaa kun syksyn vakio vuorot on saatu jaettua.

Joupin kerhotalo sijaitsee Framin läheisyydessä osoitteessa Jouppilantie 23.

Kahvikekkerit ikääntyneille ja hiljattain eläköityneille maanantaisin

Ikäihmisiä Joupin kerhotalon pöydän ääressä istumassa.

Joupin kerhotalolla järjestetään maanantaisin 5. helmikuuta alkaen ikääntyneille suunnattu kahvihetki eli Kahvikekkerit. Kahvikekkerit on avoin, matalan kynnyksen kahvihetki ikääntyneille ja hiljattain eläköityneille.

– Olet tervetullut omana itsenäsi, voit siis osallistua aktiivisesti toimintaan tai vaan saapua paikalle juomaan kahvit muiden seurassa. Kahvikekkerit voi tarjota mukavan viikoittaisen hetken myös heille, jotka ovat juuri jääneet eläkkeelle ja pohtivat, että mitäs nyt, kertoo ikääntyvien palveluiden koordinaattori Kaija Göös Seinäjoen kaupungilta.

Talo tarjoaa kahvit helmikuun ajan. Maaliskuusta alkaen kahvimaksu on 2€ / osallistuja. Kahvikekkerit on avoin tilaisuus, johon ei ole ilmoittautumista tai pääsymaksua. Kahvikekkereiden ohjelma muovautuu osallistujien toiveita kuunnellen.

Kahvikekkerit maanantaisin 5.2.2024 alkaen

  • klo 12-13.30 ikääntyneet
  • klo 14-15.30 hiljattain eläköityneet

Lisätietoja:

Kerhotilan varauksesta: Teija Mäkinen, talous- ja hallintosihteeri , Elinvoiman ja työllisyyden toimiala
teija.makinen@seinajoki.fi, 040 824 1190

Kahvikekkereistä: Kaija Göös, ikääntyvien palveluiden koordinaattori , Hyvinvointi ja osallisuus
kaija.goos@seinajoki.fi, 040 661 6980