Iso rekrykampanja alkaa

Ilmoita yrityksesi mukaan Seinäjoen Avaruusmatka 1.0:een.
Sointu Borg poseeraa tähitaivas taustalla ja kuvan vieressä pyöreä logo, jossa lukee avaruusmatka 1.0 Seinäjoki.

“Matkanjohtajana” Diili-voittaja Sointu Borg

Miltä tuntuisi joutua/päästä Diili-voittaja Sointu Borgin haastamaksi? Nyt se on mahdollista. Ja vähintään on mahdollista kuulla Soinnun vinkit röyhkeään rohkeuteen ja työnantajakuvan rakentamiseen.

Into Seinäjoki ja Seinäjoen kaupunki toteuttavat valtakunnallisen rekrytointikampanjan, johon toivotaan kaikki alueen rekrytarpeessa olevat työnantajat mukaan. Marraskuussa toteutettava kampanja näkyy verkkototeutuksina mm. toihinseinajoelle.fi:ssä, duunitori.fi:ssä ja some- ja online-mainontana laajasti. Lisäksi kampanjassa tehdään vaikuttajayhteistyötä. Kampanjakasvoksi olemme pestanneet keväällä Diili-ohjelman voittaneen Sointu Borgin.

– Seinäjoki oli mukana Diili-ohjeman mainonnassa ja teimme omalla kampanjallamme parhaita diilejä kevään aikana. Sointu nousi persoonana esiin ohjelmassa ja on nyt tunnettu rohkeasta henkilöbrändistään ja aseistariisuvista puheenlahjoistaan. Kukapa siis parempi kertomaan, miksi seinäjokelaisen yrityksen kannattaa olla rohkeasti röyhkeä kertoessaan itsestään maailmalle ja houkutellessaan osaajia avaruuden pääkaupunkiin, Inton viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Männikkö toteaa.

Alla kootusti koko paketti, mitä tarjoamme yrityksesi hyödynnettäväksi. Huom: osallistuminen on maksutonta.

Vaihe 1: Ilmoita yrityksesi mukaan

Ilmoita yrityksesi/työnantajasi mukaan osaksi avaruusmatkaa! Valitsemme osaajatarpeessa olevista seinäjokelaisista työnantajista 4-5 mukaan lyhyisiin, yhdessä Sointu Borgin kanssa kuvattaviin yrityshaastatteluvideoihin. Videolla Sointu haastaa työantajat perustelemaan, miksi juuri heille kannattaa tulla töihin. Kuvaukset tehdään Seinäjoella ke 3. marraskuuta 1-2 kuvauspaikassa.

Ilmoita yrityksesi ja haastateltaksi esittämänne henkilön nimi viimeistään 26.10. lähettämällä meiliä sanna.mannikko@intoseinajoki.fi

Vaihe 2: Ilmoita avoimet työpaikat

Ilmoita avoinna olevat työpaikkanne osoitteessa www.toihinseinajoelle.fi viimeistään 2. marraskuuta. Mikäli teillä on monia avoinna olevia paikkoja, voit jättää sivuille lyhyen kuvauksen yrityksestänne ja laittaa linkin rekrysivullenne. Mikäli työpaikkanne ovat jo auki esimerkiksi te-palveluiden sivuilla, ne nousevat kampanjaan mukaan Duunitorin kautta. Suurimman näkyvyyden saat lisäämällä paikan töihin-sivuille.

Vaihe 3: Ilmoittaudu Sointu Borgin webinaariin

Tarjoamme osana kampanjaa kaikille työnantajille Sointu Borgin werbinaarin torstaina 28.10.2021 klo 14. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.10. klo 9.00 täällä.

Webinaariin osallistuminen on maksutonta, eikä sido mukaan Avaruusmatkaan. Mikäli et ehdi mukaan, webinaaritallenne on katsottavissa 11.11.2021 saakka. Ilmoittaudu saadaksesi linkin tallenteeseen.

Eikä tässä vielä kaikki…

Kokosimme yhteistyössä mainostoimistokumppanimme TBWA:n strategian Marco Mäkisen kanssa vinkkimateriaalin, miksi kannattaa pitää ääntä itsestään ja miten äänensä saa kuuluviin työmarkkinoilla. Lataa materiaali tästä.