Ilmaiset bussikuljetukset, pysäköintiohjeet ja Kansainväliset suurmarkkinat – katso vinkit Ylen kesätapahtumaan

Seinäjoki täyttyy koulujen päätösviikonloppuna tapahtumista.

Lauantai-iltana EEPEE tarjoaa ilmaiset kyydit bussilla

Lauantaina 1.6. on hyvä syy lähteä YleXPopiin bussilla, koska EEPEE tarjoaa ilmaiset lisävuorot linjoille 1, 4L, 6L ja 13K klo 18-00:30 välisenä aikana. Lauantaina päivävuorot ajetaan aikataulujen mukaisesti ja normaalitaksoin. Lisätietoja aikatauluista löytyy Härmän Liikenteen nettisivuilta.

Pysäköinti Ylen kesätapahtuman aikana

Lakeudenpuistoa ympäröivillä kaduilla on pysäköintikiellot. Keskustan kadunvarsiparkit ovat maksuttomia perjantaina klo 18 ja lauantaina klo 15 lähtien. Tapahtuma-alueen läheisyydessä on myös pysäköintitaloja. Katso pysäköintialueista lisätietoa SeiParkin nettisivuilta.

Kansainvälisiltä suurmarkkinoilta konserttieväät

Lakeudenpuiston kupeessa järjestetään Kansainväliset suurmarkkinat 30.5.-2.6. Perjantaina ja lauantaina markkinat ovat avoinna klo 22:een saakka.  

Lakeudenpuistossa ei ole myyntitoimintaa. Ota mukaan tyhjä 0,5 litran juomapullo, jonka voi täyttää tapahtuma-alueen vesipisteellä.

Ylen kesätapahtuman ja YleXPopin logot

Ylen kesätapahtuma on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön.

Perjantain Radio Suomen kesäkonsertissa esiintyvät Ressu Redford, Eini ja Kolmas Nainen. Lauantaina YleXPopin lavalle nousevat Isac Elliot, Bee, Lauri Haav, Pehmoaino, Mirella, Hugo ja Windows95Man sekä Kesäkumiartisti. Konsertit välitetään suorana myös Ylen kanavilla. Lisätietoa konserttien aikatauluista löydät täältä.