Haku maksuttomista Hugo-salin käyttövuoroista

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-sali.

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut avaa 1.-28.2.2021 seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhteisöille haun Hugo-salin maksuttomista käyttövuoroista. Haun tavoitteena on valita 1-3 yhteisöä, jolle tarjotaan 1-3 päivää Hugo-salin käyttöä veloituksetta. Linkki hakulomakkeeseen: https://webropol.com/s/hugotarjoaa 

Kuka voi hakea?
Hugo tarjoaa! –hakuun voivat osallistua taide- ja kulttuuriyhteisöt, joiden kotipaikka on Seinäjoki. Haku on suunnattu ensisijaisesti sellaisille tahoille, joilla ei ole tavallisesti mahdollisuutta tapahtumatilan vuokraamiseen. Hugo tarjoaa! –hakua ei voi yhdistää muihin kulttuuripalveluiden myöntämiin avustuksiin.

Millaiseen toimintaan voi hakea?
Hugo tarjoaa! –hakuun voi osallistua erilaisilla tapahtuma- ja esitysideoilla. Tapahtuman tai tilaisuuden tulee olla esitystyyppinen tai kertaluonteinen. Haku ei sovellu esimerkiksi pitkäkestoiseen näyttelytoimintaan tai yli 3 kertaa toistuvaan esitystoimintaan. Helmikuun haussa voi hakea vuoden 2021 aikana totutuviin tapahtumiin.

Aikataulu
Hugo tarjoaa! -haku on avoinna 1.-28.2.2021. Hakijat täyttävät hakemuksen webropol-lomakkeella. Päätökset tekee kulttuuritoimenjohtaja hakemusten perusteella. Kulttuuripalvelut ilmoittaa valituille toimijoille ja vahvistaa päivämäärän.

Tilan käyttöehdot
Hugo tarjoaa! –vuorot eivät sisällä salipalveluita, ääni- ja valotekniikan palveluita, tarjoilua ym. Vuoro sisältää oikeuden tilan käyttöön sovittuna ajankohtana, salin kalusteiden käytön, perusvalaistuksen sekä kokoustekniikan (puheäänentoisto, langaton mikrofoni, valkokangas ja videotykki). Laaja-alaisempi tekniikan käyttö edellyttää hakijalta ammattimaisen teknikon palveluita. Hugo-salissa ei voi järjestää omaa kahvila- tai ravintolatoimintaa ja tilaisuuden tulee päättyä viimeistään klo 23.00. Hakija on velvollinen huolehtimaan tarvittavista lupa- ja ilmoitusmenettelyistä sekä tapahtuman turvallisuudesta.

Linkki hakulomakkeeseen:
https://webropol.com/s/hugotarjoaa 

Alasaari Sanna

tilatuottaja , Kulttuuripalvelut