Haemme kirjastoautojen palvelupäällikköä Seinäjoen kaupunginkirjastoon

Seinäjoen kirjastoautot Ilo ja Ykä pääkirjaston seinustalla. Luminen maa.

Seinäjoen kaupunginkirjasto on osaava, innostava ja jatkuvasti kehittyvä lukutaitojen, digitaitojen ja hyvinvoinnin edistäjä. Pääkirjasto toimii yhdessä Suomen kauneimmista kirjastoista Apilassa ja Aallon kirjastossa, joissa parhaat perinteet yhdistyvät moderneihin kirjastopalveluihin. Neljä lähikirjastoa ja kaksi kirjastoautoa palvelevat asiakkaita. Kuulumme Eepos-kirjastokimppaan.

Haemme kirjastoautojen palvelupäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2024 alkaen

Seinäjoella on kaksi kirjastoautoa, Ilo ja Ykä. Uuden kirjastoauton hankinta Ykän tilalle on käynnissä. Aamupäivisin kirjastoautot palvelevat pääasiassa kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja. Iltapäivisin reitit suuntautuvat ympäri kaupunkia. Yhteensä pysäkkejä on noin 160. Kirjastoautopalveluissa työskentelee seitsemän henkilöä.

Toimit lähiesihenkilönä kirjastoautopalvelujen henkilökunnalle. Vastaat kirjastoautojen toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä käytännön työnjohdosta. Osallistut tiedotukseen sekä teet yhteistyötä päiväkotien, koulujen ja muiden toimijoiden kanssa. Työhön kuuluu myös asiakaspalvelua ja neuvontaa sekä kirjastoautojen kokoelmanhoitoa. Kaikenikäisten lukemisen edistäminen on sinulle tärkeää.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kirjasto- ja informaatioalan koulutusta. Katsomme eduksi, jos sinulla on kirjastoauton kuljettamiseen oikeuttavan C-ajokortti ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys.

Odotamme sinulta kirjastoalan työkokemusta, kiinnostusta kirjastoautotyöhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja aktiivisuutta kehittää toimintaa. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta esihenkilönä.

Tehtävään kuuluu säännöllistä iltatyötä. Työvuorot pääkirjastossa ovat myös mahdollisia. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 h viikossa. Tehtäväkohtainen palkka on 2962,71 euroa, lisäksi 5 % työnvaativuuslisä. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset 2.1.2024 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry-palvelussa. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, josta käy ilmi koulutus ja työkokemus. Haastattelut järjestetään pääkirjasto Apilassa viikolla 2 tiistaina 9.1. klo 9-16. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjastotoimenjohtaja Kirsti Länsikallio 044 754 1621 ja lähipalvelujohtaja Mia Penttala-Salli 044 754 1780.