Hae kesäoppaaksi Seinäjoen museoille

Haemme kesäoppaita / museoavustajia Seinäjoen museoiden yleisötyön huipputiimiin. Tehtävänkuvaan kuuluvat opastukset, museon avoinnapito ja asiakaspalvelu, valvonta ja museotilojen siististä ilmeestä huolehtiminen sekä muita museoalan tehtäviä joko yleisötyöhön tai kokoelmatehtäviin painottuen.

Työ sijoittuu kesäaikaan ja on kestoltaan noin 3 kk touko-syyskuun välillä. Toimipisteitämme ovat Etelä-Pohjanmaan museo Törnävällä, Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo kaupungin keskustassa ja Törnävän Piirillä sijaitseva Sairaalamuseo. Työ sisältää säännöllistä viikonlopputyötä museon aukioloaikoina, työaika on pääsääntöisesti keskiviikosta sunnuntaihin. Voit hakea joko yhteen tai useampaan museoon, kerro myös millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään.

Alustavasti kesätyöpaikat sijoittuvat seuraaviin kohteisiin:

  • Sairaalamuseo 2 työntekijää 27.5.–9.9.2024
  • Etelä-Pohjanmaan museo 3 työntekijää 27.5.–26.8.2024
  • Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo 2 työntekijää 27.5.–26.8.2024.

Jos innostut asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä historiasta, hae paikkaa! Työ sopii hyvin esimerkiksi museo- tai matkailualan opiskelijalle. Varaudu myös reippaalla muuttomielellä, sillä kokoelmamme muuttavat parhaillaan. Työtehtävät sijoittuvat tarpeen mukaan joko museokohteisiin tai muuhun museotyöhön.

Työ on kokopäiväinen 36,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Hae kesätyöpaikkaa täältä: Kuntarekry.

Hakuaika päättyy 20.2.2024. Voit laittaa hakemukseesi toiveen museosta ja ajankohdasta. Ilmoitamme valinnasta hakijoille sähköisesti.

Hae paikkaa tai vinkkaa eteenpäin!